Zonvakantie Zonnestrand Sunny Beach

Laat het Bulgaarse feest beginnen! In Zonnestrand ligt een paradijs voor feestgangers. Vele discotheken in een bruisend centrum en het lange zandstrand maken deze badplaats immens populair. Je kunt heerlijk slenteren langs het uitgebreide winkelaanbod of genieten op &ea... Lees meer over Zonnestrand Sunny Beach

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Zonnestrand Sunny Beach

Laat het Bulgaarse feest beginnen! In Zonnestrand ligt een paradijs voor feestgangers. Vele discotheken in een bruisend centrum en het lange zandstrand maken deze badplaats immens populair. Je kunt heerlijk slenteren langs het uitgebreide winkelaanbod of genieten op één van de terrasjes van de langgerekte promenade. Spetterend Bulgarije vind je in Zonnestrand!

Hoogtepunten Zonnestrand Sunny Beach

De Zwarte Zee is wereldberoemd. Veel mensen uit diverse werelddelen trekken naar dit gebied toe om te genieten van de fantastische natuur. Om de Zwarte Zee te ontdekken kun je met de verschillende boottochten mee.

Het authentieke vissersschiereilandje Nessebar, op circa 4 km afstand, is één van de oudste steden van Europa. Je vindt er vele oude kerken en huisjes en je kunt er heerlijk door de straatjes slenteren of neerstrijken op één van de talrijke terrassen.

Voor een dag fantastische waterpret moet je beslist naar Aquapark Action, in het westen van Zonnestrand. In dit waterpark vind je naast verschillende zwembaden veel spectaculaire glijbanen en verschillende drink- en eetgelegenheden.

Op vakantie naar Zonnestrand Sunny Beach

Zonnestrand is een zonnige badplaats in het oosten van Bulgarije. De eigenlijke naam is Slantschev Brjag, maar Zonnestrand is wat eenvoudiger uit te spreken. Op ongeveer 29 km van de luchthaven Burgas vind je de bruisende badplaats. 

Zonnestrand is de grootste badplaats aan de Zwarte Zee. In het bruisende centrum vind je ontelbare uitgaansgelegenheden. Het strand in deze plaats wordt als één van de mooiste in Bulgarije beschouwd. Daarnaast biedt het centrum van de badplaats enorm veel eetgelegenheden, sfeervolle terrasjes en cafetaria's.

Door de vele uitgaansgelegenheden is Zonnestrand heel populair bij jongeren. Maar ook mensen die van excursies houden zullen zich vermaken in deze schitterende badplaats!

Omhoog arrow_upward