Zonvakantie Palm Beach

Wie droomt er niet van een exotische vakantie met wuivende palmbomen, exotische drankjes en parelwitte zandstranden? In Palm Beach ben je op de juiste plek. Deze vakantiebestemming heeft smaakvolle eetgelegenheden, een azuurblauwe zee en vele watersportmogelijkheden. Pa... Lees meer over Palm Beach

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Palm Beach

Wie droomt er niet van een exotische vakantie met wuivende palmbomen, exotische drankjes en parelwitte zandstranden? In Palm Beach ben je op de juiste plek. Deze vakantiebestemming heeft smaakvolle eetgelegenheden, een azuurblauwe zee en vele watersportmogelijkheden. Palm Beach is een prachtig paradijs aan de westkust van Aruba!

Hoogtepunten Palm Beach

Je moet een bezoek aan Palm Beach zeker combineren met een excursie naar het schitterende 'The Butterfly Farm' en het vogelreservaat 'Bubali-plas'. Je kunt bij de 'vlinderboerderij' de hele levenscyclus van de vlinder beleven.

Voor meer excursiemogelijkheden kun je terecht op het water. In Palm Beach kun je onder andere diepzeevissen en snorkelen. Daarnaast worden er catamaranzeiltochten en tochten met een glasbodemboot georganiseerd, zodat je Palm Beach en de rest van eiland ook vanaf de andere kant kunt bewonderen.

Maak eens een eilandtour. Met een jeepsafari ga je over heel Aruba, waar je schitterende natuur en verstilde gehuchten tegenkomt. Deze enerverende tocht eindigt meestal met een heerlijke barbecue op Palm Eiland.

Op vakantie naar Palm Beach

Palm Beach ligt aan de westkust van Aruba. De badplaats heeft een schitterende wit zandstrand van kilometers lengte en er staan luxe hotels. Aan de lange kustweg van Palm Beach vind je heerlijke restaurants en exotische strandbars.

Aan het prachtige zandstrand kun je diverse watersporten beoefenen. Je kunt een poging wagen om te waterskiën of met het hele gezin op een banaan door de golven stuiteren. De geleidelijk aflopende zeebodem maakt de plaats ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

Omhoog arrow_upward