JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
ZRA - Heidi Plagmeijer - D-reizen

Zelfstandig Reisadviseur Heidi Plagmeijer

Via Heidi's Reiswereld laat jij je vakantiewensen uitkomen. Van een volledig verzorgde verre reis tot aan een weekend weg in Europa. Samen met zelfstandig reisadviseur Heidi bepaal je vooraf wat je geregeld wilt hebben op het tijdstip en de locatie die jij wilt. 

Werktijden & bereikbaarheid

Maandag 10:00 - 21:00 uur
Dinsdag 10:00 - 21:00 uur
Woensdag 10:00 - 21:00 uur
Donderdag 10:00 - 21:00 uur    
Vrijdag 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag In noodgevallen

Contactgegevens

Heidi Plagmeijer

Julianadorp

heidisreiswereld@d-reizen.nl

+31 (6) 255 42 386
WhatsApp

Facebook

Over mij

Mijn naam is Heidi Plagmeijer en sinds 1 november 2013 ben ik gestart met Heidi’s Reiswereld. Na vele jaren gewerkt te hebben bij een reisbureau heb ik er voor gekozen als Persoonlijk Reisadviseur verder te gaan. Dit geeft mij de ruimte om een mooie vakantie te zoeken, wanneer het jou en mij uitkomt. Je bent niet meer gebonden aan de openingstijden van een reisbureau en ik verzorg de reis vanaf het eerste gesprek tot thuiskomst. Persoonlijk advies en tevens de voordelen van een groot reisbureau waar ik bij aangesloten ben. Bij D-reizen kan ik gebruik maken van alle mogelijke boekingskanalen en de zekerheid bieden van het ANVR en het SGR.

Zelf heb ik veel van de wereld mogen zien, en met die kennis en ervaring kan ik iedere gewenste vakantie verzorgen. Van een weekend weg tot een wereldreis en alles wat daar tussen zit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld heerlijke zonvakanties, interessante stedenreizen, rondreizen, cruises, mooie verre vakanties, actieve vakanties of groepsreizen met familie of bedrijf. Om je vakantie compleet te maken, regel ik ook graag alle extra’s, zoals verzekeringen, een huurauto, transfers, musicalkaartjes, excursies ter plaatse, schipholtaxi en parkeren bij de luchthaven. Neem gerust contact met mij op als je geen zin en tijd hebt om zelf te zoeken op het internet of als je een reis in gedachten hebt waar je advies bij nodig hebt.

Of als je het gewoon prettig vindt om je reis te laten regelen door iemand die vertrouwd is. Ik vind het een leuke uitdaging om een mooie reis uit te zoeken. Mijn werk doe ik met veel plezier en enthousiasme en ik garandeer je een betrouwbaar en eerlijk advies.


Ik ben bereikbaar via e-mail: heidisreiswereld@d-reizen.nl, telefonisch op +31 (6) 255 42 386, WhatsApp en Facebook.


Met hartelijke en reislustige groet,

Heidi