Wij vergelijken alle vliegtickets
  • Bij D-reizen boek je alle vliegtickets zonder boekingskosten!

  • Boeken bij de grootste van Nederland.
  • Alle aanbiedingen wereldwijd vergelijken.
Nu zoeken en boeken

United Airlines vliegtickets

Alle vliegtickets van United Airlines boek je gewoon bij D-reizen!

Met United Airlines naar de VS ... en verder

United Airlines biedt non-stop vluchten aan vanuit Amsterdam naar Chicago, Houston, New York/Newark Liberty en Washington D.C. met doorverbindingen naar meer dan 300 bestemmingen in de VS, Canada, Latijns- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied..

United Economy

Op trans-Atlantische vluchten geniet je in Economy van gratis maaltijden en frisdranken. Ook heb je een individueel videoscherm met gratis entertainment. Alle stoelen zijn uitgerust met een verstelbare hoofdsteun met flexibele zijkanten voor meer comfort tijdens de vlucht.
 

Meer comfort in United Economy Plus

Economy Plus®-stoelen bieden extra beenruimte en bevinden zich in het voorste gedeelte van de Economy Class cabine. Het comfort van Economy Plus is beschikbaar op alle vluchten vanuit Amsterdam.

Flat-bed stoelen op alle United vluchten vanuit Amsterdam

In United Global First en United BusinessFirst® geniet je van een volledig flat-bed stoel die 180° versteld kan worden. De stoelen zijn voorzien van Audio Video On Demand Entertainment Systeem met een videoscherm van 39 cm. Elke stoel beschikt ook over aansluitingen voor laptop, iPod en USB. Bovendien word je verwend met uitstekende gerechten en een keur aan bekroonde wijnen en champagnes. Daarnaast heb je voordelen zoals prioriteit bij het inchecken en toegang tot de United Club airport lounges.