JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets Moskou

Vliegtickets Moskou

Op zoek naar goedkope vliegtickets voor je reis naar Moskou? Via D-reizen vlieg je comfortabel en voordelig naar Moskou. Deze stad ligt op een hoogte van 156 meter boven de zeespiegel in het hoogland tussen de Oka en de Wolga van Rusland. Vliegen van Amsterdam naar Moskou neemt circa 3,5 uur in beslag. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat het er 2 uur later is dan in Nederland. Wil je voordelige vliegtickets Moskou? Dan ben je bij D-reizen aan het juiste adres!

Vliegen naar Moskou: tips en info

Moskou is de hoofdstad en grootste stad van Rusland. Je vindt hier vele musea, kathedralen, theaters en nog veel meer. Wij selecteerden voor jou een aantal aansprekende bezienswaardigheden.

Basiliuskathedraal: Deze kathedraal werd in opdracht van Ivan de Verschikkelijke gebouwd in 1551 en is een bijzonder en kleurrijk werk met verschillende torentjes en koepels. Het verhaal gaat dat Ivan de Verschrikkelijke de architect blind liet maken toen de kathedraal af was, zodat hij nooit meer zoiets moois zou kunnen maken.

Rode Plein: De grootste attractie van Moskou is bij uitstek het bijzondere Rode Plein, dit is het centrale plein van de stad en is bekend van de militaire parades tijdens de communistische periode. 
Kremlin Een bezoek aan het vlakbij gelegen Kremlin mag natuurlijk ook niet ontbreken, dit is het historische centrum van de stad en daarnaast is hier de Russische regering gevestigd. 

Lenins graf: Als je het graf van de peetvader van het communisme wilt bezoeken moet je wel een beetje geduld hebben, de rij bezoekers is hier namelijk meestal erg lang. Lenins gebalsemde lichaam ligt sinds zijn dood in 1924 tentoongesteld voor publiek in het mausoleum bij het Rode Plein.

Boek jouw vliegticket naar Moskou bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je.
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na je vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Moskou.