Wij vergelijken alle vliegtickets
  • Bij D-reizen boek je alle vliegtickets zonder boekingskosten!

  • Boeken bij de grootste van Nederland.
  • Alle aanbiedingen wereldwijd vergelijken.
Nu zoeken en boeken

Goedkope vliegtickets

Ben je op zoek naar vliegtickets voor jouw vakantie, zakenreis of familiebezoek? Bij D-reizen vind je goedkope vliegtickets naar elke bestemming. Van Toronto tot aan Wenen en Athene: wij hebben alle vliegtickets onder één dak!

Goedkope vliegtickets

 
Ben je op zoek naar vliegtickets voor jouw vakantie, zakenreis of familiebezoek? Bij D-reizen vind je goedkope vliegtickets naar elke populaire bestemming. 
 

Goedkoop vliegen? D-reizen!

 
Wat jouw bestemming en vertrekdatum ook zijn, wij hebben altijd de beste deal. Wij vergelijken namelijk alle mogelijke vluchten en bieden de laagste online boekingskosten. Wij vergelijken o.a. vliegtickets van Turkish Airlines en United Airlines. Bovendien krijg je bij ons je eigen Reisadviseur die jou persoonlijk kan helpen zoeken, maar ook advies kan geven over bezienswaardigheden en excursies, verzekeringen, autohuur en meer. 
 
6 tips om goedkope vliegtickets te vinden
Hieronder delen wij een aantal tips van onze Reisadviseur, om jou te helpen goedkope vliegtickets te vinden.
 

Tip 1: op tijd boeken loont

 
Kun je wel wat hulp gebruiken bij het zoeken of boeken van jouw vliegticket? Iedereen die bij D-reizen een vliegticket boekt, krijgt een Persoonlijke Reisadviseur. Een vast contactpersoon bij het reisbureau bij jou in de buurt die altijd voor jou klaarstaat. Om je op de hoogte te houden van eventuele vluchtwijzigingen. Om je tips over jouw bestemming te geven. Om je te helpen met bijvoorbeeld een hotelovernachting of huurauto. En om al jouw andere vragen te beantwoorden.

 

Tip 2: weekenden en schoolvakanties zijn duurder

 
Als je de luxe hebt om niet per se in het weekend of schoolvakanties te vliegen, kun je tientallen tot honderden euro’s besparen. Met een terugvlucht op maandag in plaats van op zondag kun soms meer besparen dan de kosten van een extra overnachting.
 
 
 

Tip 3: overweeg alternatieve vertrekluchthavens

 
Wie altijd vanaf Schiphol vliegt, denkt er wellicht niet eens aan: vliegen van een regionale luchthaven. Vliegen vanaf Rotterdam - The Hague Airport, Eindhoven Airport, Maastricht-Aachen, Düsseldorf of Brussel is in sommige gevallen echter een stuk goedkoper. En dan zijn die twee uur extra reistijd naar het vliegveld het meer dan waard. Kleinere vliegvelden hebben bijkomende voordelen als: goedkoper parkeren, kortere wachtrijen en veel kortere loopafstanden.
 

Tip 4: overweeg alternatieve aankomstluchthavens

 
Wil je behalve goedkope vliegtickets ook een huurauto boeken? Of heb je een langer verblijf gepland? Kijk dan ook eens naar de tarieven voor vluchten omliggende luchthavens. Vliegen naar een alternatief vliegveld, dat vaak maar één of twee uur rijden is van ‘jouw eerste keuze’, kan een stuk voordeliger zijn.
 

Tip 5: houd (jaarlijks terugkerende) kortingsacties in de gaten

 
Via onze nieuwsbrieven houden wij je op de hoogte van grote kortingsacties, zoals de TUI Ticket Sale, de KLM Werelddeal Weken en de sale van Transavia. Sowieso mis je bij ons geen enkele kortingsactie, omdat wij de kortingen en actietarieven van alle maatschappijen automatisch verwerken in ons reserveringssysteem.
 

Tip 6: laat jouw Persoonlijke Reisadviseur meezoeken

 
Heb je een minder gangbare bestemming op het oog? Wil je een rondreis maken en meerdere vluchten tegelijk boeken? Of wil je behalve de vliegtickets ook een accommodatie en huurauto boeken? Jouw Reisadviseur heeft toegang tot meer systemen van diverse reisaanbieders. Zij kan bijvoorbeeld een los vliegticket en een losse huurauto vergelijken met een fly-drive. En met een pakketreis van een Nederlandse touroperator. Of een Duitse.