Bij D-reizen boek je alle vliegtickets voor de laagste prijs én met de beste service
  • Bij D-reizen betaal je geen boekingskosten!

  • Boeken bij de grootste van Nederland.
  • Alle aanbiedingen wereldwijd vergelijken.
Nu zoeken en boeken

Singapore Airlines

Alle aanbiedingen van Singapore Airlines boek je gewoon op D-reizen.nl of in één van onze winkels.
Alle vliegtickets van Singapore Airlines boek je makkelijk en snel bij D-reizen. Singapore Airlines is een grote luchtvaartmaatschappij voor vakantiereizen naar Azië, Oceanië, het Midden-Oosten, Europa, Afrika en Noord-Amerika en is gesitueerd in Singapore. De voordelige vliegtickets van Singapore Airlines boek je eenvoudig online bij D-reizen. 
 

Beste vliegmaatschappij van Singapore

 
Wanneer je kiest voor Singapore Airlines, kies je voor één van de hoogst aangeschreven luchtvaartmaatschappijen. De stewardessen dragen traditionele kledij en vliegen je naar meer dan 100 bestemmingen in de wereld. De populairste bestemmingen van de maatschappij zijn: Cambodja, Maleisië, Myanmar, Filipijnen, Vietnam, Thailand, Indonesië, Nieuw-Zeeland en Australië. 

Stel jouw eigen reis samen

 
Een Singapore Airlines vliegticket gevonden? Stel dan de rest van jouw reis zelf samen. D-reizen heeft een groot assortiment accommodaties: van eenvoudige appartementen tot luxe (all inclusive) hotels. En altijd voor de laagste prijs. Dankzij het uitgebreide assortiment op D-reizen.nl vind je binnen de kortste keren de perfecte reis die bij je vliegticket past. Bovendien regel je bij ons ook heel eenvoudig reisverzekering of huurauto.
 

Jouw Persoonlijke Reisadviseur voor persoonlijke aandacht

 
Kun je wel wat hulp gebruiken bij het zoeken of boeken van jouw Singapore Airlines vliegticket? Iedereen die bij D-reizen een vliegticket boekt, krijgt een Persoonlijke Reisadviseur. Een vast contactpersoon bij een reisbureau bij je in de buurt die altijd voor je klaarstaat. Om je op de hoogte te houden van eventuele vluchtwijzigingen, tips te geven over jouw bestemming, hulp te bieden met een hotelovernachting of huurauto én om al jouw andere vragen te beantwoorden.