Hotel Royal Holiday Palace

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Lara, Turkse Riviera, Turkije

  • Voetjes van de vloer in de disco
  • Direct aan een heerlijk strand!
  • Binnen no-time op het strand
  • Vakantieadres voor Lara
Vanafprijs geldt op:
15 november (6 dagen)
met 2 personen
All inclusive
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 459

Beoordelingen Hotel Royal Holiday Palace

Filter beoordelingen:





9,4 Scores door alle beoordelaars (500+)
Animatie 8,1
Eten & Drinken 9,1
Faciliteiten 9,1
Hygiëne 9,1
Kamer 9,0
Kindvriendelijkheid 8,9
Kwaliteit bedden 8,6
Ligging 8,6
Prijs/kwaliteit 8,5
Service personeel 8,7
Algemeen 9,4

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Hart
    Leeftijd:
    44
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2022
    10
    super

    prima, zwembad en strand mooi complex aardig personeel doen alles zijn erg vriendelijk en behulpzaam

    06-05-2022 door Hart uit kamerik

  • Stefan
    Leeftijd:
    47
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    mei 2022
    8,0
    Geweldig

    Super vakantie gehad erg genoten Met veel drinken en eten Lekker fijn strand , glijbanen voor de kids In een woord geweldig

    04-06-2022 door Stefan uit Helmond

  • Ibrahim
    Leeftijd:
    33
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    mei 2022
    8,0
    Goed

    Alles was goed geregeld goede service en bediening

    30-05-2022 door Ibrahim uit Zwolle

  • Daniëlle Brons
    Leeftijd:
    50
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    mei 2022
    8,0
    Zeer goede accommodatie

    Wij waren hier van 11 tot en met 23 mei voor de eerste keer. Zeker genoten. Wij waren voorheen een paar keer bij Liberty Lara geweest (ligt ernaast). Qua accommodatie was Royal Holiday Palace zeker goed. Persoonlijk vonden wij het iets te groot, waardoor we wel wat sfeer misten. Schoonmaak, hygiëne kamers prima in orde. Openbare toiletten hadden soms wat meer aandacht nodig. Bediening goed, zij deden echt hun best en erg vriendelijk. Naar onze mening was er wel een tekort aan medewerkers om het goed op orde te houden. Eten; kwaliteit, smaak en keuze zeer goed, alleen jammer dat het veelal lauw was, dat viel wel tegen.

    27-05-2022 door Daniëlle Brons uit Made

  • N
    Leeftijd:
    37
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2022
    9,0
    Paradijswaardig

    Prima resort met alle faciliteiten voor jong en oud. Het blijft vrij 'massaal', maar dat weet je als je naar Lara/ zo'n resort gaat. Wij hebben in elk geval een heerlijke week gehad, waarbij je je echt even kunt afsluiten van de (gewone) buitenwereld.

    11-05-2022 door N uit Borne

  • Stephan
    Leeftijd:
    36
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    april 2022
    10
    Perfecte locatie!

    Heerlijk genoten van alles wat royal holiday palace te bieden heeft. Het personeel is super vriendelijk en doen er alles aan om het je naar de zin te maken. De hygiene is uitmuntend. Ik ben er als vader alleen met mijn zoon geweest om unieke herinneringen te maken. Dit is zo goed bevallen dat we tijdens onze vakantie (eind April begin Mei) nog een week bij hebben geboekt. Bedden waren iets wat hard maar dit heeft de pret niet gedrukt. Iedereen die in de beoordeling iets negatiefs heeft over het eten of personeel is echt aan het zeiken.

    03-05-2022 door Stephan uit Zaandam

  • Paul
    Leeftijd:
    59
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    maart 2020
    10
    Perfect hotel met uitstekende keuken en vriendelijk personeel

    We hebben een geweldige vakantie gehad in een supergoed hotel. Het personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam. De service was klasse. Het eten bij alle maaltijden was fenomenaal goed. Kortom een aanrader voor iedereen die een keer lekker wel genieten in Turkije.

    16-03-2020 door Paul uit Hengelo (Ov)

  • Eef
    Leeftijd:
    35
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    februari 2020
    8,0
    Mooi hotel met veel activiteiten

    Ik ben hier eind feb. (voorjaarsvakantie) geweest met mijn zoon. We hebben een heerlijke week gehad, met vrijwel elke dag 20 graden. Gelukkig was er buiten 1 verwarmd zwembad open (zonder glijbanen). Ik zou eerder naar Egypte gaan als je in de voorjaarsvakantie gaat, want dan is voor kinderen tenminste alles open. Verder zijn we geen Nederlanders tegen gekomen, alleen Russen. Daar is ook alles op ingespeeld (personeel, voedsel, muziek bij zwembad, etc). Absoluut favoriet voor mijn zoon was het inpandige ijszaakje (valt onder all inclusive). Ook het Italiaanse a la carte restaurant was super goed. Dan proef je wel verschil met het gewone restaurant, al was dat ook prima. Wel miste ik fruit. Er waren wat bananen, appels en sinaasappels, maar dan heb je het wel gehad. Bij andere all inclusive hotels is dat vaak uitgebreider. Een verbeterpunt voor de fruitliefhebber.

    29-02-2020 door Eef uit Rotterdam

  • Mirjam
    Leeftijd:
    49
    Reisgezelschap:
    Single
    Reisperiode:
    februari 2020
    9,0
    Pracht en praal wat blinkt

    Prachtig ingericht hotel, heel ruim en groot waardoor er voldoende plek is om rustig te genieten van alles wat het hotel te bieden heeft.

    04-02-2020 door Mirjam uit Roosendaal

  • Emma
    Reisgezelschap:
    expert
    8,0

    Royal Holiday Palace is zo te plaatsen in een van de oosterse sprookjes van duizend-en-een-nacht. Met zijn vele torentjes en mooie details is het prachtig om naar te kijken.

    26-09-2012 door Emma

  • Door meer dan 500 Nederlandse reizigers wordt Hotel Royal Holiday Palace gemiddeld op internet beoordeeld met een 9,4.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 2 in Lara

    9,4
Alle prijzen & boeken