Vakantie Cala d'Or

Cala d'Or is een mondaine badplaats met een gemoedelijke sfeer. De badplaats kijkt uit op Afrika en heeft door de witgepleisterde huizen een Noord-Afrikaanse sfeer. Er zijn veel restaurants en gezellige terrasjes, waar je kunt neerstrijken na een dagje strand. In de ver... Lees meer over Cala d'Or

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Cala d'Or

Cala d'Or is een mondaine badplaats met een gemoedelijke sfeer. De badplaats kijkt uit op Afrika en heeft door de witgepleisterde huizen een Noord-Afrikaanse sfeer. Er zijn veel restaurants en gezellige terrasjes, waar je kunt neerstrijken na een dagje strand. In de verschillende baaien vind je prachtige stranden. Met een natuurpark om de hoek is de plaats ook een prima plek voor natuurliefhebbers.

Hoogtepunten Cala d'Or

Spectaculair op Mallorca zijn de Grotten van Drac in Porto Christo. De grotten liggen op circa 30 km.

En als je jouw vakantie in Cala d’Or viert, mag je de stad Manacor beslist niet missen. Deze stad is bekend om zijn Majorca-parelfabrieken en ligt op circa 33 km.

Maak eens een boottochtje langs de kust naar Formentor of Porto Christo. Je kunt deze tochten ook met een glasbodemboot maken, zodat je niet alleen van de omgeving boven water, maar ook van de omgeving onder water kunt genieten.

Op vakantie naar Cala d'Or

Cala d’Or is een levendige badplaats in het zuidoosten van Mallorca. De plaats ligt op circa 62 km van de luchthaven Palma de Mallorca. Vanuit Cala d’Or kun je prachtige wandelingen en fietstochten door de omgeving maken. De plaats is ook een prima uitvalsbasis als je meer van het eiland wilt zien. Op slechts 33 km ligt bijvoorbeeld de stad Manacor, beroemd om de parelindustrie.

Cala d’Or heeft heerlijke stranden in idyllische baaitjes, maar je kunt ook in alle rust zonnen op één van de rotsplateaus naast de stranden. De plaats is geschikt voor gezinnen met kinderen, ouderen en jongeren die niet het massale uitgaansleven zoeken. Voor de liefhebbers zijn er voldoende gezellige terrasjes, restaurants, bars en tevens een aantal discotheken.

Omhoog arrow_upward