Hotel Hoppet

  • *
  • *
  • *
  • *

Hart im Zillertal, Tirol, Oostenrijk

  • Gezelligheid met livemuziek
  • Fijn hotel met 4 sterren
  • Benut alle faciliteiten!
  • Ontdek Tirol
Vanafprijs geldt op:
1 november (3 dagen)
met 2 personen
All inclusive
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 173

Beoordelingen Hotel Hoppet

Filter beoordelingen:


8,5 Scores door alle beoordelaars (10+)
Animatie 6,0
Eten & Drinken 8,8
Faciliteiten 8,2
Hygiëne 8,8
Kamer 8,6
Kamer/Appartement 9,0
Kindvriendelijkheid 8,4
Kwaliteit bedden 7,8
Ligging 7,2
Prijs/Kwaliteit 9,0
Algemeen 8,5

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Corry
    Leeftijd:
    71
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    oktober 2019
    9,0
    mooi vriendelijk familiehotel

    gevarieerd buffet dat tot de laatste minuut aan gevuld wordt ,van goede kwaliteit.Goede bediening met drankjes. Vriendelijk personeel en mooie ligging.

    24-10-2019 door Corry uit Tilburg

  • Maurice
    Leeftijd:
    45
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    oktober 2019
    10
    Mooi hotel, alles goed verzorgd

    tijdens herfstvakantie heerlijk genoten in dit hotel met 2 volwassenen, 2 kids en de hond

    22-10-2019 door Maurice uit Beek

  • fred
    Leeftijd:
    59
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    september 2019
    8,0
    goed hotel , vriendelijk personeel.

    Je hebt wel een auto nodig, bij het hotel zelf is niet veel te doen.

    26-09-2019 door fred uit Burgum

  • Martin
    Leeftijd:
    54
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    september 2014
    8,0
    Mooie ligging, goed eten, vriendelijk

    Het ligt prachtig naast de kerk van Hart. Eten gaat in buffetvorm d.w.z. voor elk wat wils. Personeel doet er alles aan dat je niets te kort komt.

    08-09-2014 door Martin uit Edam

  • Mieke
    Leeftijd:
    60
    Reisgezelschap:
    Met partner, Honeymooners
    Reisperiode:
    augustus 2013
    9,0
    Prima hotel met heerlijk gevarieerd eten.

    Het was een prima hotel, het eten was heerlijk en er was iedere avond een ander thema. Het personeel had het druk, maar kwam heel vaak vragen of we nog iets wilden drinken. De slaapkamer werd iedere dag schoongemaakt en we kregen iedere dag schone handdoeken.

    07-08-2013 door Mieke uit Goes

  • Melanie
    Leeftijd:
    35
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    augustus 2013
    9,0
    Top hotel

    Geweldige vakantie gehad. Iedereen deed alle moeite om je een mooie vakantie te bieden. Na het lezen van de beoordelingen op internet was ik een beetje huiverig. Maar ben et helemaal niet eens met die beoordelingen. Ze doen het hotel er echt tekort mee. Als alles goed loopt gaan we volgend jaar zelfs terug.

    07-08-2013 door Melanie uit Schinveld

  • famke
    Leeftijd:
    35
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    juni 2013
    8,0
    het was echt een gezellige familie hotel

    de bedden zijn kei hard ik heb tien dagen pijn gehad, maar de vakantie was geweldig

    20-06-2013 door famke uit aarle rixtel

  • ruud
    Leeftijd:
    34
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    juli 2011
    8,0
    super top hotel al 5 keer geweest

    super hotel ligging super personeel vriendelijk moet wel van wachten op je eten houden want is bufet maar wel super goed voor ieder wat wils zeker aan te raden

    18-10-2011 door ruud uit alphen aan de rijn

  • José
    Leeftijd:
    52
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    januari 2011
    8,0
    prima hotel, klant vriendelijk zijn ze niet achter de receptie

    Prima hotel bediening was vriendelijk maar je merkte dat zij niet veel ruimte krijgen om dingen te regelen voor de klanten van de hoteleigenaar. Hoteleigenaar zelf totaal niet flexiebel en ook niet al te vriendelijk

    01-02-2011 door José uit 's-Gravenzande

  • Door meer dan 10 Nederlandse reizigers wordt Hotel Hoppet gemiddeld op internet beoordeeld met een 8,5.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 76 in Tirol

    8,5
Alle prijzen & boeken