Hotel Latini

  • *
  • *
  • *
  • *

Zell am See, Salzburgerland, Oostenrijk

  • Spetteren in het binnenzwembad
  • Geweldige plek in Zell Am See
  • Benut alle faciliteiten!
  • Bekroond met 4 sterren

Beoordelingen Hotel Latini

Filter beoordelingen:



8,4 Scores door alle beoordelaars (10+)
Animatie 6,4
Eten & Drinken 8,2
Faciliteiten 7,9
Hygiëne 8,0
Kamer 8,0
Kamer/Appartement 7,0
Kindvriendelijkheid 7,9
Kwaliteit bedden 8,1
Ligging 8,4
Prijs/kwaliteit 7,9
Service personeel 8,5
Algemeen 8,4

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Annette
    Leeftijd:
    54
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    januari 2020
    7,0
    Een beetje oudbollig voor die prijs en personeel nam mijn klacht niet serieus

    Wellness was super mooi, ontbijt was lekker maar als je het treft mag jij niet bij het buffet zitten maar moet je zitten bij het tweede ontbijtruimte en als je het dan treft zit je jn je eentje en moet je heel ver lopen wil je nog wat halen

    24-01-2020 door Annette uit Papendrecht

  • Jeanette
    Leeftijd:
    56
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juni 2014
    8,0
    Gastvrij, rustig, netjes

    Vriendelijk personeel, prima keuken, zeer uitgebreide keuze tijdens de maaltijden, keurige kamers,

    31-07-2014 door Jeanette uit Someren

  • Ronald
    Leeftijd:
    32
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    april 2013
    8,0
    Top hotel.

    Allemaal zeer goed voor elkaar. De service is top en het personeel is zeer vriendelijk.

    05-04-2013 door Ronald uit Boots

  • Ellen
    Reisgezelschap:
    expert
    8,0

    Hotel Latini is een populair hotel onder wintersporters en heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van de skipiste.

    03-03-2013 door Ellen

  • Ronald
    Leeftijd:
    44
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    februari 2013
    7,0
    Vriendelijk personeel en een goede prijs/kwaliteit-verhouding

    De kamer was netjes, maar de badkamer was wat aan de kleine kant. Wel een lekkere douche, al mag de straat wat harder. Soms was het personeel iets te enthousiast met afruimen tijdens het ontbijten, mij twee keer overkomen dat mijn tafel al afgeruimd werd terwijl ik naar het buffet was voor mijn tweede ronde. Lekkere sauna, maar het stoombad ben ik niet enthousiast over. Geen menthol-lucht waardoor er een lucht hing van oud water. Ik ben er maar één keer in geweest, misschien is dit later verholpen. Op donderdag was er karaoke in de Enzianbar. Deze was supergezellig.

    28-02-2013 door Ronald uit Haarlem

  • Margreet
    Leeftijd:
    25
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    januari 2013
    7,0
    Een rustig hotel waar een goede sfeer heerst! De service van het personeel is uitstekend!

    De kamers zijn schoon en worden iedere dag netjes schoongemaakt. De handdoeken worden iedere dag verwisseld! Het personeel erg erg bereidwillend en vriendelijk. Ze staan je graag te woord.

    28-01-2013 door Margreet uit Oud-Alblas

  • Liesbet
    Leeftijd:
    44
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    augustus 2012
    8,0
    Prima 'centraal gelegen' bestemming

    Keurig en fleurig hotel, centraal gelegen in Schutsdorf bij Zell am See. Fijn ook dat er voldoende parkeergelegenheid was in de naastgelegen (prive) parkeergarage.

    11-08-2012 door Liesbet uit Schaijk

  • Ellen
    Leeftijd:
    58
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    juli 2012
    8,0
    fantastisch familiehotel, zeer geschikt voor kinderen

    Familiehotel met fantastisch personeel. Iedereen doet zijn/haar best om het je naar de zin te maken. Zelfs het personeel in het zwembad en in de sauna. Geweldige tijd gehad. Prijs/kwaliteitverhouding dik oke!!

    21-07-2012 door Ellen uit Arnhem

  • Nancy
    Leeftijd:
    47
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    april 2012
    10
    Super hotel, niets op aan te merken, zeer lekker eten.

    Hotel is zeer aangenaam, mooi, heel netjes, vriendelijke bediening, ligging tov de pistes goed, zeer lekker eten (buffetvorm en keuzemenu). De drankprijzen zijn naar verhouding. We hebben een fantastische vakantie genoten.

    11-04-2012 door Nancy uit Vosselaar

  • fam Roest
    Leeftijd:
    31
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    februari 2011
    8,0
    goed familiehotel.

    Veel gezinnen en vriendelijke bediening. Voor stelletjes is het minder geschikt aangezien er zoveel kinderen zijn.

    06-03-2011 door fam Roest uit Rotterdam

  • Door meer dan 10 Nederlandse reizigers wordt Hotel Latini gemiddeld op internet beoordeeld met een 8,4.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 53 in Salzburgerland

    8,4
Alle prijzen & boeken