Hotel De France

St. Helier, Jersey, Kanaaleilanden

  • Locatie voor een welverdiende vakantie
  • Ontdek de pluspunten van een hotel
  • Heerlijke warmte in het stoombad
  • Beleef Jersey
Vanafprijs geldt op:
31 augustus (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken

*Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid

p.p. vanaf * 1159

Omschrijving over Hotel De France

Verblijven in een aangename accommodatie in St. Helier? Hotel De France is een comfortabel 0-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 4182 reizigers beoordelen Hotel De France gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto's en beoordelingen van Hotel De France, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Kanaaleilanden? Boek jouw vakantie naar Hotel De France vandaag nog!

Algemeen

Beperkte mobiliteit
Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Opmerking voor personen jonger dan 18 jaar die alleen reizen

Personen jonger dan 18 jaar die alleen reizen zonder begeleiding van een volwassene worden niet geaccepteerd. Volgens de wet moet ten minste één persoon per kamer 18 jaar oud zijn.

Zelf transfer regelen

Wij wijzen u erop dat bij deze aanbieding geen transfer naar en van het hotel is inbegrepen. U dient hier ter plaatse zelf voor te zorgen en dit te betalen.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken