Hotel Dessole Malia Beach Resort

  • *
  • *
  • *
  • *

Malia, Kreta, Griekenland

  • Heerlijke warmte in het stoombad
  • Wandel zo het strand op
  • Bekroond met 4 sterren
  • Gun jezelf een massage
Vanafprijs geldt op:
8 oktober (3 dagen)
met 2 personen
All inclusive
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 387

Beoordelingen Hotel Dessole Malia Beach Resort

Filter beoordelingen:



8,1 Scores door alle beoordelaars (100+)
Animatie 6,0
Eten & Drinken 6,4
Faciliteiten 7,2
Hygiëne 7,1
Kamer 6,9
Kindvriendelijkheid 5,4
Kwaliteit bedden 5,6
Ligging 8,6
Prijs/kwaliteit 6,9
Algemeen 8,1

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Eric
    Leeftijd:
    56
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    juni 2022
    8,0
    Kamers zijn gedateerd, park is prima onderhouden, eten is zeer matig van kwaliteit.

    Kamers zijn oud en aan een update toe al is er wel alles aanwezig. Bedden zijn zeer hard en van matige kwaliteit. ontbijt buffet was prima, maar het warme eten was van zeer matige kwaliteit en vaak koud. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam vooral achter de bar. Daarnaast waren de meeste faciliteiten gratis te gebruiken ( na reservering en borg).

    22-06-2022 door Eric uit Netersel

  • AMSM Vermijs
    Leeftijd:
    72
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juni 2022
    6,0
    Leuk voor een week!

    Wat ons erg tegen stond - en wij hadden dit graag van tevoren geweten - was het feit dat het animatieteam elke dag behoorlijk lang bij een keiharde disco-dreun allerlei dansjes etc. deden, waar bij niemand aan mee deed. Wel was overal rond het hotel, in onze kamer en op het strand deze verschrikkelijke "muziek" te horen. Wij zijn regelmatig om die reden het hotel ontvlucht... nergens rust!! De variëteit van het eten was matig; de kwaliteit vonden wij benden peil.

    25-06-2022 door AMSM Vermijs uit Breda

  • mi
    Leeftijd:
    47
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juni 2022
    7,0
    leuk maar verouderd hotel, personeel wel vriendelijk, eten matig

    Te duur in verhouding. Eetzaal ongezellig en het restaurant waar je 1 keer gratis kunt gaan eten is echt ronduit slecht en super ongezellig. Er staan een paar tafels en stoelen in en dat is het. Ze zouden dit zo makkelijk kunnen oplossen. Gemiste kans voor de eigenaar

    22-06-2022 door mi uit bergen

  • I
    Leeftijd:
    53
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    juni 2022
    8,0
    Ligging perfect

    Mooie ligging, prijs kwaliteit was oke. Bedden waren echt slecht rugklachten van gekregen. En handdoek service ook slecht. 2 handdoeken per persoon en om de 3 dagen wissel. Dus niet elke dag kunnen douchen met een schone handdoek

    09-06-2022 door I uit Aalten

  • Ton Hoogeveen
    Leeftijd:
    55
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    mei 2022
    4,0
    Mooie ligging,maar wat een oude bende

    Badkamer,schimmel/kit verrot,kozijnen kapot,kluis stuk.Geen stopcontact naast het bed voor cpap.Voordeur gaat bijna niet dich.Eten koud.En kan nog wel even doorgaan

    31-05-2022 door Ton Hoogeveen uit Amersfoort

  • Johan
    Leeftijd:
    58
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    mei 2022
    6,0
    Perfect verzorg

    Goed de bediening waren vriendelijk en perfect gekleed

    18-05-2022 door Johan uit Apeldoorn

  • Mariska
    Leeftijd:
    51
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    mei 2022
    6,0
    Verouderde kamers en binnenruimtes. Mooi buiten,mooi zwembad en gelijk aan het strand

    Ik had de recensies gelezen. Waren in 2017 al klachten over de kamers en de bedden. Weet niet of er nieuwere kamers waren. Maar de onze was oud, douche oud, bedden heel erg slecht. We hebben de luchtbedden van het zwembad erop gelegd. Heel veel trappen. Geen lift en het eten was iedere dag hetzelfde. Weinig keuze. Seizoen was duidelijk nog niet begonnen. Personeel was niet onvriendelijk. Maar als je iets ging vragen dan kreeg je kort antwoord. Bij het uitchecken werd niet gevraagd hoe we het gehad hadden. Dingen waren onduidelijk uitgelegd of niet.

    17-05-2022 door Mariska uit Kapelle

  • Veronica
    Leeftijd:
    40
    Reisgezelschap:
    Single
    Reisperiode:
    mei 2022
    8,0
    Ideale ligging aan strand en barstreet

    Het is een mooi complex, niet groot maar helemaal compleet. De sfeer is goed, personeel erg vriendelijk en geven een warm welkom. Het aanbod eten en drinken is prima kwaliteit en gevarieerd.

    15-05-2022 door Veronica uit Rotterdam

  • H.v D
    Leeftijd:
    49
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    mei 2022
    3,0
    Sterk verouderd, eten niet oke en het was helemaal geen all inclusief, je moest apart betalen

    Jus de Orange apart betalen....bijv aperol Spritz hadden ze niet... Slechte wijnen...eten en drinken echt niet oke. Zeer gedateerd de kamers. Wel hele vriendelijke mensen.

    11-05-2022 door H.v D uit Ermelo

  • laura
    Reisgezelschap:
    expert
    7,0

    Net App. met een zeer goede ligging aan het strand en bij het centrum. Zeer geschrikt voor de jeugd i.v.m het uitgaan. Malia is een badplaats waar voornamelijk engelse komen.

    28-09-2011 door laura

  • Door meer dan 100 Nederlandse reizigers wordt Hotel Dessole Malia Beach Resort gemiddeld op internet beoordeeld met een 8,1.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 19 in Malia

    8,1
Alle prijzen & boeken