Hotel Bamboo Garden

  • *
  • *
  • *

Kololi, Kuststreek, Gambia

  • Fijn vakantieadres in de Kuststreek
  • Chique uit eten met à la carte
  • Goed verzorgd 3 sterren hotel
  • Positieve beoordelingen
Vanafprijs geldt op:
22 september (8 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 516

Beoordelingen Hotel Bamboo Garden

Filter beoordelingen:



7,1 Scores door alle beoordelaars (10+)
Animatie 4,8
Eten & Drinken 6,5
Faciliteiten 6,8
Hygiëne 7,1
Kamer 6,3
Kindvriendelijkheid 7,2
Kwaliteit bedden 7,3
Ligging 8,0
Prijs/Kwaliteit 6,8
Algemeen 7,1

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Nicolette
    Leeftijd:
    50
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    februari 2022
    9,0
    Mooi en knusse accommodatie

    Heel vriendelijk personeel en voor Gambiaanse begrippen een goede accommodatie. Onze vlucht was gecanceld en zonder problemen mochten we langer blijven. Personeel en manager vriendelijk en heel behulpzaam.

    20-02-2022 door Nicolette uit Den Bosch

  • Simuni
    Leeftijd:
    49
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    februari 2022
    5,0
    Perfecte ligging vriendelijk personeel

    Hotel is oud en er is veel achterstallig onderhoud wij hebben geklaagd over het ontbijt bij de libanese manager maar deze heeft hier niets mee gedaan wij gaan al meerdere jaren naar hetzelfde hotel maar zo slecht is het nog nooit geweest qua ontbijt. Personeel wil alles voor je doen dus daar ligt het probleem niet. Eten hebben we ook meerdere malen besteld je betaald de hoofdprijs en ook daar werd op bezuinigd.

    22-02-2022 door Simuni uit Enschede

  • Sylvia
    Leeftijd:
    57
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    februari 2020
    5,0
    Verouderd

    Ons huisje was aan de buitenrand van het park, daardoor erg veel geluidsoverlast van nachtclub en casino..tot 06.00 uur in de ochtend. Daardoor zeer slecht geslapen.

    10-02-2020 door Sylvia uit Boven-Leeuwen

  • aad
    Leeftijd:
    63
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    januari 2020
    4,0
    veel achterstallig onderhoud

    plafond badkamer erg vies. Kast deuren krom en niet meer te sluiten. schuifpui krom niet sluitend daardoor last van muggen

    26-01-2020 door aad uit bleiswijk

  • remco
    Leeftijd:
    40
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    januari 2020
    6,0
    interessant als je niet te veel verwacht

    Basic hotel waar je goed kan vertoeven als je niet te veel eisen hebt. Het kamermeisje begrijpt niet wat "do not disturb" betekent en blijft je gewoon wakker maken voor handdoeken en schoonmaak. ontbijt is in orde, lunch en diner geen gebruik van gemaakt dus geen beoordeling Bar en receptie personeel vriendelijk (op 1 chagerijn na. Deze was er gelukkig niet vaak).Douchen is een absoluut drama aangezien de ruimte verschrikkelijk klein is. Heren wc's bij het zwembad zeer slecht onderhouden en niet geschikt om op te gaan zitten.

    18-01-2020 door remco uit hengelo

  • Gerard
    Leeftijd:
    70
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    januari 2020
    8,0
    Voor prijs een prima hotel. Mooi aangelegd complex. Vlakbij strand

    Je moet je realiseren dat je in Afrika zit en dat er weleens tijdelijke storingen zijn. Deze zijn niet storend als je er niet vanuit gaat dat je in een 5 sterren accommodatie verblijft

    09-01-2020 door Gerard uit Hank

  • Nol en Lies
    Leeftijd:
    71
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    december 2019
    6,0
    Zeer slecht hotel voor ons niet meer herhaalbaar

    Zeer slecht hotel het ontbijt zeer zelf kaas gekocht de douche zeer slecht te regelen soms geen warm water.

    16-12-2019 door Nol en Lies uit Van Happen

  • Andre
    Leeftijd:
    59
    Reisgezelschap:
    Single
    Reisperiode:
    maart 2014
    8,0
    voor africaanse begrippen redelijk tot goed

    zeer vriendelijk personeel smorgens ontbijt is wat schraal maar het gaat. Zwembad word schoongehouden met teveel gloor hetgeen irritatie veroorzaakt aan je ogen.Accomodatie is redelijk in de kleine doucheruimte is het voor forse of grote mensen wel behelpen douchruimte is zeer krap hetgeen echter verschilt met andere kamers.

    01-04-2014 door Andre uit Velddriel

  • Bas
    Leeftijd:
    49
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    maart 2014
    10
    Fijn en gezellig Hotel

    Goed hotel prijs kwaliteit erg goed, personeel erg vriendelijk ontbijt erg sober maar voldoende

    27-03-2014 door Bas uit Oeffelt

  • Door meer dan 10 Nederlandse reizigers wordt Hotel Bamboo Garden gemiddeld op internet beoordeeld met een 7,1.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 12 in Gambia

    7,1
Alle prijzen & boeken