Resort Pickalbatros Jungle Aqua Park

  • *
  • *
  • *
  • *

Hurghada, Rode Zee, Egypte

  • Onderdeel van de Pickalbatros keten
  • Filmpje pakken in de bios
  • Benut alle faciliteiten!
  • Een D-reizen topper!
Vanafprijs geldt op:
4 februari (4 dagen)
met 2 personen
All inclusive
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 379

Beoordelingen Resort Pickalbatros Jungle Aqua Park

Filter beoordelingen:





9,1 Scores door alle beoordelaars (500+)
Animatie 7,8
Eten & Drinken 8,0
Faciliteiten 8,5
Hygiëne 8,4
Kamer 8,7
Kindvriendelijkheid 9,0
Kwaliteit bedden 8,2
Ligging 7,4
Prijs/kwaliteit 8,3
Service personeel 8,0
Algemeen 9,1

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Lotte
    Leeftijd:
    31
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    maart 2022
    10
    Prachtig, kindvriendelijk en leuk

    Heerlijke vakantie, kids kunnen zich lekker vermaken. Voor jong en oud plezier. Veel zwembaden maar ook veel toezicht wat een fijn idee was. Vriendelijk personeel en sowieso een prachtig park.

    13-03-2022 door Lotte uit Veenendaal

  • Rosalie
    Leeftijd:
    55
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    mei 2022
    9,0
    Geweldig vooral voor gezinnen met kinderen en tieners

    De kamers zijn wat gedateerd maar de ruime kamer en het lekkere bed maken veel goed . Het personeel is supervriendelijk . We bewonderen hun ijver om het de gasten naar de zin te maken

    09-05-2022 door Rosalie uit Almelo

  • Michelle
    Leeftijd:
    30
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    april 2022
    9,0
    Geweldige vakantie gehad.

    Het is een super groot resort waar niemand zich hoeft te vervelen

    05-05-2022 door Michelle uit Cuijk

  • Peter
    Leeftijd:
    69
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    april 2022
    8,0
    mooi opgezet park

    Voor ouders met kinderen is dit een ideaal park. Vriendelijk en accurate medewerkers.

    02-05-2022 door Peter uit Warnsveld

  • Wendy
    Leeftijd:
    36
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    april 2022
    8,0
    Een heel tof aqua park!

    Bij aankomst in de bungalow dacht je eerste instantie wauw! Meteen een zwembad grenzend aan je bungalow! Echter na het uitpakken van de koffers, zag je de gebreken! Een hele oude kamer, heel slecht schoongemaakt en een vieze oude badkamer! Er was geen stromend water.. de volgende dag bleek dat een pijp geraakt was, maar het zou fijn zijn geweest als we hier netjes op de hoogte van gehouden werden. De volgende dag onze klacht ingediend en kregen we een andere bungalow. Deze was wel nieuw en goed schoongemaakt! Toen kon de vakantie eindelijk goed beginnen! We zijn altijd zeer kritisch en dit is echt het 1e resort dat het eten iedere dag heerlijk is! Voor een ieder wat wils door de verschillende restauranten en alles was goed op smaak en genoeg creatie! Lekkere pizza's, burgers, BBQ, aziatisch en Marokkaanse eten en ga zo maar door! Tijdens de diners heb je van die leuke verkleede figuren die de kinderen nog lekker bezig houden en iedere avond een leuke mini disco. Echter vonden we het avondshows nogal amateuristisch Verder was er voor de kinderen echt genoeg te doen qua zwemmen en glijbanen! We hebben ons geen dag verveeld. We misten voor de volwassenen wel een dagprogramma voor de animatie zoals leuke zwembadspelletjes die je dan met andere vakantiegangers kan doen. De laatste dag moesten we eigenlijk 12 uur uitchecken en mochten we deze kosteloos verlengen tot 2 uur. Dat was zeer fijn!

    01-05-2022 door Wendy uit Ridderkerk

  • Salim Swaleh
    Leeftijd:
    35
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    maart 2022
    8,0
    Jungle Aqua park is a nice vacation place.

    Jungle Aqua park is a nice vacation place. It has staff who very friendly and who make it very clean.

    11-04-2022 door Salim Swaleh uit The Netherlands

  • Ineke
    Leeftijd:
    58
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    februari 2020
    10
    Paradijs voor gezinnen

    Mooi aangelegd en onderhouden park. Veel zwembaden, ook verwarmd wat zeker in februari erg prettig is. Vriendelijk personee, lekker eten, prima kamers en goede bedden.

    03-04-2020 door Ineke uit ASSEN

  • Nathalie
    Leeftijd:
    35
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    maart 2020
    10
    Geweldig resort onvergetelijke vakantie

    Geweldig resort.. Super lieve mensen die er alles aan doen om je vakantie tot een succes te maken.. Onze zoon werd op vakantie 10jaar en ze hebben er alles aan gedaan dat het een onvergetelijke verjaardag werd! Boven onze verwachtingen wij komen er zeker terug!!

    08-03-2020 door Nathalie uit Doetinchem

  • Eddie
    Leeftijd:
    55
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    februari 2020
    9,0
    Super

    Zijn een weekje geweest.Echt naar ons zin gehad.Mooi park en vriendelijk personeel.

    05-03-2020 door Eddie uit Nijmegen

  • Sophia
    Reisgezelschap:
    expert
    7,0

    Een zeer geliefd en populair hotel bij gezinnen en families. Groot Aquapark erbij waar zowel kinderen als volwassenen zich prima kunnen vermaken! Lekker eten, ruim opgezet en kindvriendelijk.

    12-02-2013 door Sophia

  • Door meer dan 500 Nederlandse reizigers wordt Resort Pickalbatros Jungle Aqua Park gemiddeld op internet beoordeeld met een 9,1.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 5 in Hurghada

    9,1
Alle prijzen & boeken