Hotel Moselromantikhotel Panorama

  • *
  • *
  • *

Cochem, Moezel, Duitsland

  • Spetteren in het binnenzwembad
  • Goede keuze in de Moezel
  • Positieve beoordelingen
  • Geliefde plek in Cochem
Vanafprijs geldt op:
30 juni (3 dagen)
met 2 personen
Halfpension
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 124

Beoordelingen Hotel Moselromantikhotel Panorama

Filter beoordelingen:


8,0 Scores door alle beoordelaars (100+)
Animatie 4,3
Eten & Drinken 8,8
Faciliteiten 7,9
Hygiëne 8,4
Kamer 6,9
Kindvriendelijkheid 6,0
Kwaliteit bedden 8,3
Ligging 7,1
Prijs/Kwaliteit 8,1
Algemeen 8,0

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Frits Wilbrink
    Leeftijd:
    60
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    november 2015
    9,0
    Fantastisch personeel

    Leuk hotel met een goede keuken. Het personeel is heel behulpzaam en uitermate vriendelijk.

    16-11-2015 door Frits Wilbrink uit Apeldoorn

  • Sytske
    Leeftijd:
    32
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    oktober 2015
    6,0
    knus maar verwacht niet te veel

    De aanbieding/verwachting kwam niet helemaal overeen met wat we daadwerkelijk kregen. Ontbijt was goed, avondeten was niet voldoende om een echt voldaan gevoel te krijgen.

    23-10-2015 door Sytske uit Oostzaan

  • A.H.Kerseboom
    Leeftijd:
    65
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    mei 2015
    8,0
    Goed hotel Lekker eten

    Helaas aan de voorkant GEEN lift moeilijke trap ,om koffer naar boven te krijgen veel kracht nodig. Douch moet voorzien worden van steun en rubberen mat om uitglijden te voorkomen

    15-06-2015 door A.H.Kerseboom uit Eerbeek

  • Ria
    Leeftijd:
    58
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    september 2014
    9,0
    De verzorging en eten is grandioos!!

    Een leuk hotel maar de douche en toilet was in onze kamer wat aan de krappe kant.

    20-09-2014 door Ria uit Helmond

  • christel
    Leeftijd:
    47
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    augustus 2014
    4,0
    uit ervaring weet ik dat het een goed hotel is als je in het nieuwe gedeelte ligt

    Badkamer veel te krap. Je moest schuin van het toilet gaan want recht voor je was de wastafel. Zeer veel lawaai van het verkeer van de straat naast het hotel. Wij hadden gevraagd voor de hond op de kamer en moesten zeer veel trappen doen. Wat zeker niet praktisch is. Ik geloof ook niet dat hier de brandweer het verhuur van deze kamer zou goedkeuren, Bij brand zat je in deze kamer als ratten in de val.

    18-08-2014 door christel uit arendonk

  • Dirk
    Leeftijd:
    77
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    juli 2014
    9,0
    een prima hotel, met lift.

    hotel is prima het eten perfect, alleen wanneer men slecht ter been is wordt het moeilijker om in de eetzaal te komen, trapjes.

    29-07-2014 door Dirk uit Meerkerk

  • w
    Leeftijd:
    65
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    april 2013
    8,0
    geweldig hotel

    zeer goed eten en de bediening is erg vriendelijk staan altijd voor je klaar. jammer dat wat ver naar het centrum ligt ruim 2 kilometer. kamer simpel en klein maar wel netjes en schoon.

    11-04-2013 door w uit zoetermeer

  • Dirk
    Leeftijd:
    66
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    augustus 2012
    8,0
    Prima hotel.

    Het hotel is een goed hotel met goed eten vriendelijk personeel uitzondering daargelaten. Het heeft een mooie tuin er zijn prachtige kamers,maar men kan ook voor de eenvoud gaan alles is mogelijk. Het licht net buiten het centrum van Cochem,maar is goed te lopen.nadeel weinig ruimte voor parkeren.

    02-08-2012 door Dirk uit Meerkerk

  • mels
    Leeftijd:
    61
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    mei 2012
    7,0
    fijne dagen gehad en leuk klein zwembad

    grandiós hotel nu 2 keer geweest, gezellige kamers en goed ontbijt en avond eten, proficiat.

    27-05-2012 door mels uit schiedam

  • Door meer dan 100 Nederlandse reizigers wordt Hotel Moselromantikhotel Panorama gemiddeld op internet beoordeeld met een 8,0.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 170 in Duitsland

    8,0
Alle prijzen & boeken