Appartement Morena Resort

  • *
  • *
  • *
  • *

Jan Thiel Baai, Curacao, Curacao

  • Uitstekende keuze in Jan Thiel Baai
  • Vakantieadres voor Jan Thiel Baai
  • Mogelijkheden voor duiktrips
  • Gun jezelf een massage
Vanafprijs geldt op:
18 oktober (9 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 1060

Beoordelingen Appartement Morena Resort

Filter beoordelingen:




8,6 Scores door alle beoordelaars (200+)
Appartement 8,4
Eten & Drinken 7,8
Faciliteiten 8,0
Hygiëne 8,3
Inrichting en staat vakantiehuis 8,7
Inrichting vakantiehuis 8,8
Kindvriendelijkheid 7,8
Kwaliteit bedden 8,2
Ligging 7,8
Prijs/kwaliteit 8,2
Ruimte rondom het vakantiehuis 8,6
Service personeel 8,5
Algemeen 8,6

In samenwerking met Vakantiepanel.nl

  • Michelle
    Leeftijd:
    24
    Reisgezelschap:
    Met groep
    Reisperiode:
    augustus 2021
    9,0
    Schoon, goede service, prachtige ligging

    Morena Resort ligt op een mooie locatie, dichtbij het strand en bij Willemstad. Daarnaast is de hygiëne hartstikke goed en wordt er elke drie dagen schoongemaakt in je accommodatie. De accommodatie ziet er mooi uit en heeft alle faciliteiten die je nodig hebt.

    10-09-2021 door Michelle uit Schaijk

  • Marc
    Leeftijd:
    56
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    augustus 2021
    8,0
    Aanrader

    Pakketreis, prijs/kwaliteit niet goed te beoordelen.

    13-08-2021 door Marc uit Assendelft

  • Rene
    Leeftijd:
    49
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    maart 2020
    10
    Fantastisch resort om lekker te genieten van zon, zwembad, restaurants, strand en elkaar.

    Aanrader! Topresort in Jan Thiel! We hebben dit resort nu voor een tweede keer bezocht en het was nu nog beter dan de eerste keer. Echt genoten!

    14-03-2020 door Rene uit Arnhem

  • Tin
    Leeftijd:
    67
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    maart 2020
    9,0
    fijne rustige resort - niks aan te merken

    resort is prima. appartement prima. Jan Thiel is wel erg druk

    13-03-2020 door Tin uit weesp

  • Brian
    Leeftijd:
    52
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    februari 2020
    10
    Heerlijke omgeving

    Gesitueerd in een natuurpark een 6-persoons villa bewoond. Vlakbij een uitgebreide supermarkt (AH) en in de buurt van meerdere strandtenten, zoals o.a. Zanzibar, waar je prima een hele dag kan doorbrengen. Wel een beetje ver van de stad. En taxi's zijn niet echt goedkoop. Voor een enkele rit vanaf Morena naar bijvoorbeeld Punda, ben je tocjh al gauw 50 tot 60 gulden kwijt, wat neerkomt op zo'n €25,- a €30,- Dan kan je nog beter bij Papagayo een autootje huren voor de dag. Wij hadden een Hyundai i10 en die moest 60 gulden kosten voor 24 uur en dat was inclusief 15 gulden extra om het eigen risico af te kopen... dus doe daar je voordeel mee :-)

    03-03-2020 door Brian uit Amsterdam

  • Francien van duinen
    Leeftijd:
    70
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    februari 2020
    8,0
    We keren er jaarlijks terug. Dat zegt genoeg.

    Een heerlijk kleinschalig resort. Met vriendelijke mensen die je altijd bereid zijn om eventuele problemen op te lossen.

    28-02-2020 door Francien van duinen uit Baarn

  • Han
    Leeftijd:
    64
    Reisgezelschap:
    Met partner
    Reisperiode:
    februari 2020
    9,0
    Fantastisch, mooi, zwembaden, goed restaurant

    Het resort heeft een echte ECO-formule. De zwembaden zijn prachtig aangelegd. Eén vooral voor kinderen en spelen de andere op afstand daarvan en rustig. Mooie en voldoende uitgeruste appartementen. Auto-vrij en mooi aangelegd terrein.

    26-02-2020 door Han uit Geffen

  • John
    Leeftijd:
    70
    Reisgezelschap:
    Met een bekende
    Reisperiode:
    februari 2020
    8,0
    Goed resort

    Een goed appartement met een riant balkon, waar ook de eettafel staat. De bedden zijn wel erg klein. Als de magnetron op het aanrecht staat is er nagenoeg geen werkruimte.

    21-02-2020 door John uit Amsterdam

  • Nicky
    Leeftijd:
    31
    Reisgezelschap:
    Met het gezin
    Reisperiode:
    februari 2020
    7,0
    Heel mooi, keurig uitziend goed onderhouden resort.

    Heel mooi resort, keurige huisjes lekker terras erbij. Bijna alles in het huisje aanwezig je kunt je lekker zelf redden. Als je geen terras deelt met de buren heb je heel veel privacy. 2 zwembaden en ook aan de kids gedacht voor ons. Goede WiFi verbinding. Nadeel vinden wij wel dat je 2 zitjes hebt bij de huisjes maar zitcomfort is niet erg hoog en na een paar weken vakantie hadden wij geen billen meer over. Tevens alleen warm water in de douche vonden wij erg onhandig en dat hij telkens uit gaat zoals op de camping ook. Personeel erg aardig en behulpzaam bv restaurant en housekeeping wij zelf hebben wel erg slechte ervaring met de receptie.

    12-02-2020 door Nicky uit Groningen

  • Diana
    Reisgezelschap:
    expert
    8,0

    Dit is een eco-resort, dat er heel gezellig uitziet door de roze kleur. Ligt in mooie tuin,ook ecologisch aangelegd. Ze hebben er bijvoorbeeld planten die muggen tegenhouden. Ook zijn er 2 invalide-appartementen, die breder en zonder trappen zijn. complex is rustig gelegen.

    31-10-2012 door Diana

  • Door meer dan 200 Nederlandse reizigers wordt Appartement Morena Resort gemiddeld op internet beoordeeld met een 8,6.

    Daarmee staat deze accommodatie op plek nr. 8 in Curacao

    8,6
Alle prijzen & boeken