SunConnect - de selectie zonvaknanties voor moderne gezinnen
  • Moderne familievakanties.
  • Kids Clubs, Teen Chill-outs en sport voor het hele gezin.
  • D-reizen heeft de laagste prijs.
Alle SunConnect-vakanties

SunConnect: echte familievakanties

In een SunConnect Resort draait het allemaal om contacten leggen, zowel met je gezin als met nieuwe vrienden en vriendinnen. Je kunt met je hele gezin meedoen met de sportactiviteiten, maar er zijn ook Kids Clubs voor de kleintjes Teen Chill-outs voor je grotere kinderen. Ontdek alle SunConnect Resorts en boek jouw familievakantie voor de beste prijs!

Nu zoeken en boeken

Lollo & Bernie

Kids Clubs

De meeste SunConnect Resort hebben een Kids Club met mascottes Lollo & Bernie. Kids van 3 t/m 11 jaar kunnen hier meedoen met geweldige activiteiten.

SunConnect Cabogata aan de Costa del Sol

Grote zwembaden

Zijn jouw kinderen ook gek op zwemmen? Op alle SunConnect Resorts zijn er grote zwembaden en vaak ook te gekke waterglijbanen.

SunConnect: delen en beleven via sociale media

Gratis WiFi in het hele hotel

Bij SunConnect gaat het om verbonden zijn, want juist op vakantie is het leuk om belevenissen te delen. Dat filmpje van de waterglijbanen kan direct op YouTube en die geweldige foto’s plaats je snel en gemakkelijk op Instagram.

Bijzondere activiteiten

Het animatieprgramma bestaat onder andere uit minidisco’s, verschillende shows, digitaal schatzoeken, films maken, fotowandelingen en nog veel meer.

Het entertainmentprogramma zorgt voor blije kinderen met tevreden ouders.

Boek nú jouw SunConnect Resort