Bijzonderheden Steigenberger Berlin

Het first-class-hotel staat op enkele passen verwijderd van de bekende Kurfürstendamm. Het handelsmerk van Berlijn is de Gedächtniskirche, duidelijk zichtbaar tegenover de Tauentzienstrasse gelegen. In de directe omgeving van het hotel vind je talrijke bars, restaurants en winkels. Met het uitgestrekte jaarbeursterrein ICC of het Olympiastadion in het westelijk deel van de stad zijn er snelle verbindingen. Begin een uitgebreide ontdekkingsreis door de opwindende metropool overdag of 's nachts direct bij de uitgang van het hotel!

Ligging

Ligging

Het first-class-hotel ligt op enkele passen verwijderd van de bekende Kurfürstendamm. Het handelsmerk van Berlijn is de belangrijke Gedächtniskirche, duidelijk zichtbaar tegenover de Tauentzienstrasse gelegen. In de directe omgeving van het hotel zijn talrijke bars, restaurants en winkels. Naar het uitgestrekte jaarbeursterrein ICC of het Olympiastadion in het westelijk deel van de stad komt u ook gemakkelijk. Begin een uitgebreide ontdekkingsreis door de opwindende metropool overdag of 's nachts direct vanaf de deur van het hotel. Op de A10 ringweg van Berlijn volgt u de borden Berlin-Zentrum. Over het knooppunt naar de A115 volgt u de bewegwijzering naar Charlottenburg-Wilmersdorf tot de afrit Kurfürstendamm, waar u de snelweg af moet rijden. Op de Kurfürstendamm de straat volgen tot u de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche aan de linkerkant ziet. Hier slaat u rechtsaf de Rankestrasse in. Na ongeveer 100 m bevindt het hotel zich aan de linkerzijde.

Faciliteiten

Faciliteiten gratis

Het in 1981 gebouwde 6 verdiepingen tellende stadshotel beschikt in totaal over 397 kamers, waarvan 106 eenpersoons-, 16 tweepersoonskamers en 11 suites, waaronder 1 presidentiële suite. Tot de inrichting horen liften, een kapper, bar, 14 verschillende met elkaar te combineren conferentieruimtes en salons, openbare parkeerplaats en een parkeergarage (tegen betaling). Verder biedt het zijn gasten 2 restaurants.

Bars en restaurants

De gasten kunnen zelf hun ontbijt aan een buffet samenstellen.

Sport en Ontspanning gratis

Het hotel biedt zijn gasten een binnenbad, een buitenbad, sauna, solarium, kuuraanbiedingen en enkele fitnessapparaten.

Extra informatie

Bijzonderheden

American Express, Visa Card, Mastercard, Diners Club en JCB worden als betaalmiddel geaccepteerd.


Verblijfstypes

De kamers zijn uitstekend ingericht, met ieder een eigen accent en een warme uitstraling. Het hotel staat in het centrum van de stad.

  • Type A2A: 2-persoonskamer Superior
  • Type A1A: 1-persoonskamer Superior
  • Type A1K: 1-persoonskamer Special
  • Type A2K: 2-persoonskamer SPECIAL
  • Type A1M: 1-persoonskamer Messe
  • Type A2M: 2-persoonskamer MESSE
Deze informatie over Hotel Steigenberger Berlin wordt u aangeboden door onze partner Vrij Uit.


Vind de beste deal naar Hotel Steigenberger Berlin in Berlijn, Berlijn!

1. Bepaal je wensen

2. Kies je reisduur