JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Vakantie Spanje - Dé goedkoopste vakanties van 2022

Vakantie Spanje

Het is met afstand vakantieland numero uno bij D-reizen: Spanje! Van een weekendje Barcelona tot een weekje all-in op Gran Canaria tot 2 weken feesten op Ibiza: de beste deal voor élke vakantie naar Spanje is voor jou!

Nu zoeken en boeken

Populaire streken Spanje

Jouw eigen vakantie naar Spanje samenstellen

Met een vliegticket en een huurauto stel je zelf jouw ideale vakantie naar Spanje samen. Wist je dat je op D-reizen.nl alle vliegtickets van alle luchtvaartmaatschappijen voor de laagste prijs boekt. En ook nog eens profiteert van de beste service!

Vind jouw vliegticket

Rondreizen naar Spanje

Niet alleen voor een last minute Spanje met het vliegtuig zit je goed bij D-reizen: ook voor een busrondreis of autorondreis kunnen wij jou het allerbeste advies geven. Onze Reisadviseurs hebben toegang tot het allergrootste assortiment van Nederland en vinden graag voor jou de perfecte rondreis. Neem eens contact op en ervaar hoe wij jou veel tijd en geld kunnen besparen!

Alle contactgegevens

Populaire eilanden Spanje

Vakantie Spanje: info en tips

Het weer in Spanje 

  • De Costa's in het noorden (bij Barcelona) en de Balearen (Ibiza en Mallorca) hebben wintertemperaturen rond de 14 °C. In mei en oktober liggen de temperaturen tussen 20 en 25 °C en in de zomermaanden tussen 25 en 35 °C.
  • De zuidelijke Costa's (tussen Alicante en de grens met Portugal) zijn een paar graden warmer: in de winter rond 17 °C, in het voor- en najaar rond 25 °C en 's zomers bijna altijd 30 °C of warmer. Er valt bovendien minder neerslag dan in het noorden
  • Op de Canarische Eilanden vind je het meest stabiele weer van Spanje. In de winter duikt de temperatuur zelden onder de 20 °C. 's Zomers is het met 25 tot 30 °C aangenaam warm. Een perfecte winter- en zomerzonbestemming dus!

Populaire steden Spanje