Schiphol Airport

De vliegende start van jouw vakantie: Schiphol Airport. Schiphol Airport is de grootste luchthaven van Nederland, met wel honderden (!) vluchten per dag. Vanaf Schiphol Airport kun je zowel binnen Europa als intercontinentaal vliegen.  
Schiphol Airport

Hoe kom je er?

Schiphol Airport ligt onder de rook van Amsterdam en is makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Rondom Schiphol Airport zijn ook voldoende mogelijkheden om te overnachten.

Met de auto
Bij Schiphol Airport kun je kiezen voor kort of lang parkeren. Breng je iemand weg of ga je zelf kort op reis en ben je binnen 48 uur weer terug bij je auto? Kies dan voor  P1 Kort Parkeren! De parkeergarage van P1 vind je tegenover de aankomst- en vertrekhal. 

Ga je lekker lang op vakantie en wil je zo voordelig mogelijk parkeren? Kies dan voor P3 Lang Parkeren! En de gratis snelbus - die iedere 10 minuten vertrekt - brengt je binnen 5 minuten naar Schiphol Airport. P3 Lang Parkeren reserveren is mogelijk vanaf 3 dagen. 

Vraag jouw Reisadviseur naar de mogelijkheden, wij regelen graag het beste (parkeer)plekje voor je!

Met het openbaar vervoer
Schiphol Airport wordt ook wel Mainport genoemd: een knooppunt van allerlei soorten vervoer. Zo is het ook mogelijk om per trein naar Schiphol Airport te reizen. Onder de luchthaven bevindt zich de zogenoemde ‘Schipholtunnel’ waar dagelijks nationale en internationale treinen rijden. In de Randstad rijdt er ook iedere nacht een trein van Rotterdam Centraal via Den Haag HS, Leiden, Schiphol Airport, Amsterdam Centraal naar Utrecht Centraal. Check jouw treinreis op de website van de Nederlandse Spoorwegen voor alle actuele vertrektijden. 

Ga je liever met een taxi? Ook dat kan! Boek je via D-reizen, dan krijg je een Persoonlijke Reisadviseur die graag voor jou een taxi naar Schiphol Airport regelt. Maar ook voor andere vragen kun je bij hem of haar terecht. 

Airporthotels
Heb je een (hele) vroege vlucht? Dan is het fijn om dicht bij de luchthaven te overnachten. Wij regelen graag een hotel voor je zodat je jouw reis uitgerust kunt beginnen!

Winkels op Schiphol Airport

Wat is er te doen?

Wachten op je vlucht kun je doen onder het genot van een heerlijke kop koffie bij één van de vele restaurants en/of bars. En een zoete verwennerij mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Van hemelse bonbons tot taartjes en chocolade stukken.. Café Chocolat heeft het allemaal! Je vindt Café Chocolat in lounge 1 (na security). Daarnaast kun je op Schiphol Airport uitgebreid (taxfree) winkelen, zowel voor als na de securitycheck. 

Tip: ga vliegtuigspotten op het Panoramaterras! De toegang is gratis en ook als je zelf niet gaat vliegen krijg je hier het ultieme vakantiegevoel. Je kunt op het terras namelijk een echt KLM Fokker 100 bezichtigen waardoor je je even passagier of zelfs piloot voelt!
 
Ga lekker op vakantie naar de zon!

Waar kun je heen?

Er vliegen maar liefst 85 verschillende luchtvaartmaatschappijen van en naar Schiphol Airport. Kies je voor een zonvakantie Curaçao, een stedentrip naar Rome of ga je misschien liever wildlife spotten in Zuid-Afrika? Alles is mogelijk.

Bekijk alle vakanties met vertrek vanaf Amsterdam


Kun je wel wat hulp gebruiken bij het boeken van jouw vliegvakantie? Bij D-reizen krijg je een Persoonlijke Reisadviseur. Een vast contactpersoon die voor, tijdens en na je vakantie voor je klaarstaat in een reisbureau bij jou in de buurt. Óf 365 dagen per jaar tot 23:00 uur via telefoon, e-mail, chat en sociale media.
Vind een reisbureau bij jou in de buurt!

Losse vliegtickets

Kun je niet wachten om je reis zelf samen te stellen? Boek snel en gemakkelijk jouw losse vliegticket online op D-reizen.nl. Je krijgt de beste service voor de laagste prijs!
Boek jouw vliegticket