D-reizen op de Vakantiebeurs

Van donderdag 16 januari t/m zondag 19 januari 2020 is het weer tijd voor de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. In dit geweldige vakantieparadijs brengt D-reizen bij stand 08.B051 het ultieme vakantiegevoel dichterbij dan ooit.

Vakantiebeurs D-reizen

Ballenbak vol prijzen

Deze dagen neem je geen duik in het zwembad, maar in onze ballenbak. Durf jij het aan? Je hebt sowieso altijd prijs! En wie het snelst de bal met de juiste deal vindt, maakt kans op te gekke grote prijzen. Wie weet loop jij de Jaarbeurs wel uit met een compleet verzorgde vakantie, reischeque of toffe trolley.

Instawall

Fleur gelijk je Instagram even op met een toffe foto bij onze Instawall. Wijs jouw favoriete bestemming aan en maak kans op een reis naar deze locatie. Maak je klaar voor een fotoshoot!

Kidsroute met prijzen

Kom je met de kids? Loop met hen de kidsroute en doe bij D-reizen mee aan Raad de Bestemming. In onze ballenbak gaan ze op zoek naar de bal met de juiste bestemming en natuurlijk is er altijd prijs!

Scherpe beursdeals

Onze Persoonlijke Reisadviseurs staan voor je klaar om de beste vakantiedeals te vergelijken. Want alles wat je op de beurs ziet, kun je bij D-reizen boeken! Speciaal voor deze dagen hebben we extra scherpe beursdeals van onze partner FTI, dus boek jouw favoriete vakantie bij de D-reizen stand.

Zien we jou in januari? Bestel dan snel jouw tickets met korting. 
Wij kunnen niet wachten!