D-reizen introduceert nieuw reisbureauconcept

Hoofddorp, 12 september 2016 - D-reizen lanceert een compleet nieuw reisbureauconcept en zorgt hiermee voor een innovatieve ervaring in de reisbranche. Het nieuwe concept sluit perfect aan bij de merkbeleving van D-reizen: toegankelijk, helder, gezellig en warm. Genietend van een heerlijke kop koffie kunnen klanten een wereld aan inspiratie opdoen en krijgen ze tegelijkertijd de optimale en persoonlijke service die ze van D-reizen gewend zijn. De reisbureaus in Apeldoorn, Oegstgeest, Naaldwijk en de shop-in-shop in de Topshelf Arnhem zijn inmiddels verbouwd naar het nieuwe concept. 
D-reizen Volendam, één van de D-reizen reisbureaus met de nieuwe inrichting

Welkom in de wereld van D-reizen

D-reizen heeft een warm huiskamergevoel gecombineerd met een frisse, heldere uitstraling. Hierdoor stapt de bezoeker binnen in een wereld van persoonlijke reisinspiratie en –beleving. Warme, tactiele materialen, goede koffie, een persoonlijke vakantiefotowand: het zijn allemaal ingrediënten van het nieuwe reisbureauconcept. Sabien Duetz van BIEN Innovation tekende voor het ontwerp, Philips is verantwoordelijk voor de verlichting.
Alle reisbureaus

Droomreis binnen handbereik

Als bezoeker word je op intuïtieve wijze door het reisbureau geleid. Je komt binnen in de ‘Landingszone’ die een prettig huiskameridee geeft, waar je kunt genieten van een goede kop koffie en kids kunnen spelen in de speelhoek. In de ‘Fast Lane’ kun je terecht voor snelle vragen en advies over bestemmingen en kunnen tickets worden opgehaald. In de ‘Boekingszone’ kun je uitgebreid met de Persoonlijke Reisadviseur je reis samenstellen en uiteraard boeken. Het gidsaanbod van D-reizen is heel helder weergegeven en opgedeeld in duidelijk aangegeven reismogelijkheden: autovakanties, zonvakanties, rondreizen en stedentrips.

Werelds genieten

D-reizen verkoopt vakanties van bijna alle reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen. Een overzicht hiervan is duidelijk zichtbaar in de winkel. Ook hangt er een grote wereldkaart zodat klanten direct kunnen zien waar hun volgende droomreis naar toe zou kunnen gaan.

Persoonlijk & dichtbij

D-reizen onderstreept met haar nieuwe winkels de filosofie van optimale bereikbaarheid. De consument kan waar en wanneer hij maar wil bij D-reizen terecht, of dat nu bij het reisbureau op de hoek is, via de telefoon, online of via chat/social media. Telefonisch en online staat D-reizen zelfs 365 dagen per jaar tot 23:00 uur voor klanten klaar om ze te helpen met vragen. Danja Lekkerkerk, Manager Marketing & Communicatie D-reizen, benadrukt dat de “nabijheid” de belangrijkste kracht is van de reisorganisatie: “In een tijd waarin veel fysieke reisbureaus verdwijnen, investeren wij juist in nieuwe bureaus om dichtbij onze klanten te blijven. Onze Persoonlijke Reisadviseurs kennen onze klanten veelal persoonlijk. Ze weten de klanten als geen ander het juiste advies te geven door hun kennis en ervaring. Wij willen onze klanten ontzorgen, nu en in de toekomst. Die servicegerichtheid wordt gewaardeerd: D-reizen is onlangs verkozen tot meest klantgerichte bedrijf van Nederland. Een prachtige bekroning. Het laat zien dat we op de goede weg zitten voor de toekomst!” 
Meer nieuwsberichten