Lange Frans verrast winnaars valentijnsactie met speciale valentijnsrap

Utrecht -  16 februari 2017.  Het D-reizen Valentijnsweekend is vanmorgen muzikaal van start gegaan bij de Jaarbeurs in Utrecht. De 20 gelukkige winnaarkoppels, die bij de reisorganisatie een driedaagse trip met de Lovebus naar Parijs wonnen, werden voor vertrek verrast met een persoonlijke Valentijnsrap van Lange Frans. De Amsterdamse rapper schreef de rap speciaal voor alle prijswinnaars en bracht deze live ten gehore terwijl de koppels genoten van een heerlijk ontbijt in Franse stijl.

Busschuitje

De winnende koppels wonnen de driedaagse trip naar Parijs met de luxe Lovebus van de Jong Intra Vakanties door te vertellen met wie zij het liefst een BUSschuitje zouden willen eten in de stad van de liefde. De 20 meest bijzondere, grappige en ontroerende verhalen, waaronder het liefdevolle verhaal van twee jeugdliefdes die elkaar na jaren terug vonden via Facebook en het 15-jarige vriendschapsjubileum van twee hartsvriendinnen, werden beloond met twee plaatsbewijzen voor de Lovebus en een muzikale verrassing van Lange Frans.

De rapper kreeg de eer om alle verhalen om te zetten in een persoonlijke Valentijnsrap waarmee hij menig winnaar wist te raken. Na een lekker Frans ontbijtje stapten de koppels rond 10:00 uur op de bus richting Parijs. Het hele weekend kunnen zij zich tegoed doen aan alle romantische highlights van de stad om op zondag 19 februari terug te keren naar Nederland.
Meer nieuwsberichten