D-rt Groep neemt zestien Toerkoop winkels over

Persbericht: Hoofddorp - 2 oktober 2017. De D-rt groep neemt met ingang van 1 november zestien Toerkoop winkels over van de Van Gerwen Groep. Hiervan zullen  meerdere winkels verder gaan als D-reizen locatie maar ook gaan winkels verder onder de vlag van VakantieXperts. De D-rt groep onderstreept met deze overname de filosofie van optimale bereikbaarheid voor de consument. Bovendien biedt het de mogelijkheid om de beide formules nog sterker te positioneren in het Nederlandse vakantielandschap.

Nabijheid is de kracht

Het totaal aantal reisbureaus van de D-rt groep komt met de recente overname op 390. In een tijd waarin fysieke winkels uit het straatbeeld verdwijnen, verstevigt D-rt groep juist haar aanwezigheid dichtbij de consument. CEO Don Kaspers benadrukt dat ‘nabijheid’ de belangrijkste kracht is van de reisorganisatie. “Wij willen klanten ontzorgen, nu en in de toekomst. Waar en wanneer de toekomstige reiziger wil, kan hij bij D-reizen en VakantieXperts terecht, of dat nu bij het reisbureau op de hoek is, via de telefoon, online of via chat/social media. Reisbureaus vervullen een belangrijke adviesrol richting de consument. De Persoonlijke Reisadviseurs kennen hun klanten veelal persoonlijk, waardoor ze hen met hun kennis en ervaring het beste advies op maat kunnen geven.”  


Nieuwe naam, vertrouwde gezichten

Op de panden van de overgenomen reisbureaus prijkt binnenkort weliswaar een nieuwe naam, de gezichten blijven vertrouwd. Juist vanwege de persoonlijke band die lokale reisbureaus met hun klanten hebben opgebouwd, vindt de D-rt groep deze continuïteit van het grootste belang. Uiteraard profiteert de klant meteen van het uitgebreide reisaanbod van D-reizen/VakantieXperts; het meest complete binnen de Nederlandse reisbranche.