D-reizen brengt ode aan totale ontspanning met zorgeloze vroegboekcampagne

Hoofddorp - 15 november 2016. Met D-reizen maakt vakantiestress plaats voor complete ontspanning. Vanuit het motto 'Als jij je druk kunt maken om niks, heeft D-reizen alles goed geregeld' zorgt het grootste en meest bekende onafhankelijke reisbureau van Nederland voor die gewenste gemoedsrust, ook tijdens het vroegboeken. Met een nieuwe multimediacampagne onderstreept D-reizen haar rol als reisspecialist, ultieme ontzorger en aanbieder van werkelijk alle vakanties onder de zon. Met een TV- en radiocommercial serie, online bannering, pre-rolls en POS in de winkels brengt D-reizen vanaf 16 november een ode aan het ultieme vakantiegevoel: de totale ontspanning, het Grote Kleine Niets.

Alle vakanties onder de zon

Al 50 jaar is D-reizen de betrouwbare en deskundige partner die weet waar vakantieminnend Nederland behoefte aan heeft. Boeken bij D-reizen ontzorgt: doordat D-reizen vrijwel alle reisorganisaties verkoopt, heeft de klant keus uit alle vroegboekbestemmingen onder de zon. Er staat bovendien een Persoonlijke Reisadviseur klaar die helpt met alle vragen en keuzes. En dat geeft ruimte voor andere dingen; je druk maken om ‘de belangrijke zaken des levens’ bijvoorbeeld. Zoals de vraag of je nou echt de zee hoort in een schelp, of de rimpeltjes in je handen na het zwemmen ook weer weggaan of wat voor weer het in Nederland eigenlijk is.

D-reizen maakte vast een selectie

70 uur. Zo lang zijn we gemiddeld bezig met dromen, zoeken, vergelijken, opnieuw zoeken, overleggen, twijfelen en - uiteindelijk - kiezen van onze vakantie als we zelf boeken. Hoe fijn deze keuzemogelijkheid ook is, een deskundige helpende hand is vaak van harte welkom.  Ruim 1000 Persoonlijke Reisadviseurs van D-reizen selecteerden de allerbeste reizen en locaties en bundelden die in één gids. De D-reizen Selectiegids biedt een combinatie van de meest geboekte, best beoordeelde en nieuwste vakanties uit het assortiment van ruim 150 touroperators, verdeeld over 25 vakantiethema’s. De Selectiegids ligt klaar bij de D-reizen winkels en is online in te kijken op D-reizen.nl/selectiegids.

Daarom D-reizen!

  • Het meest klantgerichte bedrijf van 2016 volgens ruim 12.000 consumenten.
  • Grootste onafhankelijke reisorganisatie van Nederland met ruim 1.000.000 klanten.
  • Altijd de beste deal uit het assortiment van ruim 150 reisorganisaties.
  • 365 dagen per jaar tot 23:00 uur hulp en advies van de Persoonlijke Reisadviseurs.
Bekijk de nieuwste TV-commercials van D-reizen. 

'Rimpels' 

'Schelp'


'Telefoon'Verantwoordelijk voor de campagne

D-reizen: Danja Lekkerkerk, Karlyn Blom.
Roorda Reclamebureau: Joeri Jansen, Nick Philipse, Pieter Schouten, Judit de Graaff.
Regie: Joris Dommels.
Producent: William Griffioen .
Director of Photography: Tibor Dingelstad.
PR: MVPR Amsterdam
Meer nieuwsberichten