De rol van D-reizen tijdens het coronavirus

Wij als reisbureau, oftewel bemiddelaar, verkopen reizen van verschillende reisaanbieders. Je boekt via ons een reis van bijvoorbeeld Corendon, TUI, de Jong Intra Vakanties, FTI Reizen of FOX Verre Reizen. Deze reis regelen wij voor jou van A tot Z. Dit heeft als voordeel dat wij alle reizen van alle reisaanbieders voor je kunnen vergelijken én aanbieden. 
 
In deze huidige situatie met een corona-crisis betekent dit dat wij ons moeten houden aan de richtlijnen en voorwaarden die andere reisaanbieders hanteren. Dit houdt in dat wij per geboekte reis niet één gericht beleid kunnen communiceren, maar genoodzaakt zijn ons te houden aan de vastgestelde richtlijnen en voorwaarden. 

Richtlijnen en voorwaarden reisaanbieder
Heb je vragen over de richtlijnen en voorwaarden van jouw reisaanbieder? Wij helpen je natuurlijk graag. Neem dan contact op met jouw reisbureau of ons Klant Contact Center.
We zitten voor je klaar

Andere informatie over het coronavirus

Coronavirus | D-reizen

Veelgestelde vragen coronavirus

Dat deze situatie vragen oproept begrijpen wij helemaal. Veelvoorkomende vragen zijn:

  • Wat is het huidige reisadvies?
  • Ik heb geboekt, maar wil niet meer op reis. Wat nu?
  • Dekt mijn annuleringsverzekering de kosten voor annuleren of omboeken?
  • Ik wil een reis boeken, maar waar moet ik nu heen?
 
Laat je informeren!
teaser final reisbureaus

Wij staan voor je klaar!

In verband met jouw veiligheid en die van onszelf zijn onze reisbureaus fysiek gesloten, maar hebben deze nu de functie van een kantoor. Dat betekent dat deze reisbureaus natuurlijk nog wel bereikbaar zijn via hun telefoon en e-mail. Deze contactgegevens kun je vinden op onze reisbureaupagina. 
Contactgegevens reisbureau