Wij staan voor je klaar!

De wereldwijde impact van het coronavirus raakt onze sector en onze organisatie in het diepst van ons hart. Maar misschien nog wel pijnlijker: dit virus heeft ook grote gevolgen voor jouw vakantie. 

Wij als reisorganisatie, oftewel bemiddelaar, volgen alle richtlijnen die al onze reispartners, zoals TUI of Corendon opstellen. Deze richtlijnen wijzigen echter wel dagelijks. Wij doen er alles aan om deze zo snel mogelijk door te voeren en jou hiervan op de hoogte te stellen. Wil je meer weten over de richtlijnen en voorwaarden en de rol van D-reizen hierin? Bekijk dan ook even deze pagina.

In deze tijd is het belangrijk dat we er voor elkaar zijn! Daarom zetten we alles op alles om vakanties om te boeken, te annuleren of aan te passen waar mogelijk. Door het hele land werken al onze medewerkers met man en macht om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

We blijven bereikbaar

Heb je vragen of wil je meer zekerheid? Wij zijn er voor je. Jouw Persoonlijke Reisadviseur zit voor je klaar. 
Coronavirus | D-reizen

Veelgestelde vragen coronavirus

Dat deze situatie vragen oproept begrijpen wij helemaal. Veelvoorkomende vragen zijn:

  • Wat is het huidige reisadvies?
  • Ik heb geboekt, maar wil niet meer op reis. Wat nu?
  • Dekt mijn annuleringsverzekering de kosten voor annuleren of omboeken?
  • Ik wil een reis boeken, maar waar moet ik nu heen?
 
Laat je informeren!
Informatie over jouw geboekte vakantie

Heb je een reis geboekt? Wij geven je graag meer duidelijkheid hierover en nemen - op volgorde van vertrek - proactief contact met je op. 

Net zoals jij, hebben wij een situatie zoals deze ook nog nooit eerder meegemaakt. Wij zijn ons er dan ook van van bewust dat de situatie gepaard gaat met zeer snelle veranderingen. We hopen daarom op jouw begrip tegenover al onze toppers in het reisbureau en kanjers op ons Klant Contact Center. 

Een virtuele elleboog van ons!
Namens D-reizen