Eropuit na het paasontbEIt: paasactivitEIten

Het paasweekend is in volle gang! Heb jij genoten van het uitgebreide paasontbijt (of misschien wel een paasbrunch) en zin om vandaag óf morgen op stap te gaan met het hele gezin? Wij delen graag 5 leuke (en bijna allemaal gratis!) gezinsuitjes voor Pasen met je.

1. Paasvuur

Zoals ieder jaar kun je op 1e en 2e Paasdag genieten van verschillende paasvuren. Vooral in de oostelijke provincies van Nederland kun je de tientallen metershoge paasvuren bewonderen. Even samen tijdens Pasen!
Lammetjes in Nederland

2. Lenteboerderij bij de Boerinn

Op 2e Paasdag kun je een gezellig dagje uit met het hele gezin: namelijk naar de Lenteboerderij. Zo kun je eieren schilderen, lammetjes knuffelen, ponyrijden, kanoën of boogschieten. De Lenteboerderij is bij boerderij de Boerinn in Kamerik, vlak bij Woerden.  Vanaf slechts 6 euro per persoon heb je een vrolijke dag!

3. Paasmarkt

Door heel Nederland vinden er het hele paasweekend verschillende paasmarkten plaats. In Den Haag kun je terecht op de Lange Voorhout en in Born wandel je tussen honderden kraampjes. Slenter een dagje rond over deze vrolijke markten.
Molen in Noord-Holland

4. Kinderdijk

Een dagje uit naar het molencomplex de Kinderdijk (gelegen in Alblasserwaard vlak bij Rotterdam) is onderdeel van UNESCO Werelderfgoed en mag je niet missen! Bewonder de 19 authentieke windmolens uit de 18e eeuw in een prachtige omgeving met lammetjes en bloemetjes! Ook kun je een rondvaart maken en bij verschillende molens kijken. Schitterend voor een onvergetelijk dagje uit!
Reserveer alvast jouw ticket!
Boswandeling met het gezin

5. Paaswandeling

Het paasweekend is niet compleet zonder een fijne wandeling. Geniet van de natuur en ga op pad. Of je nu een wandeling maakt door het bos of een heerlijk stuk over het Hollandse strand loopt, het is hoe dan ook heerlijk in de buitenlucht.

Zin gekregen in een dagje uit?

Bekijk eens onze D-deals. Op deze website boek je weekendjes weg en dagjes uit met korting tot 80%! Dat is genieten.

Naar D-deals