Onderwaterfoto's maken met je telefoon

Je hebt je vast altijd al afgevraagd hoe mensen die gave onderwaterfoto’s van goede kwaliteit kunnen maken op vakantie. Nou, vanwege de waterproof telefoonhoesjes van Mophie dus! Het Mophie Juice pack beschermt je telefoon niet alleen tegen water, maar zorgt er ook nog eens voor dat je telefoon opgeladen blijft! Perfect dus als jij gave onderwatershots wilt vastleggen, bijvoorbeeld op jouw volgende reis.

Maar er zijn nóg meer voordelen. Naast water houdt het hoesje ook zand, sneeuw en modder op veilige afstand. En dankzij de screenprotector blijft jouw scherm geheel vrij van krassen! 

Ben je enthousiast geworden om onderwaterfoto's te gaan maken? Wij hebben de beste snorkel -en duikbestemmingen voor je klaar staan!

Vind mijn ideale bestemming

Enkele tips voor mooie onderwaterfoto's met je telefoon

  1. Gebruik de continue modus (‘ratelstand’) van je telefoon. In zo’n hele rij foto’s is de kans groter dat het perfecte shot van die vis ertussen zit.
  2. Zorg dat de zon op het onderwerp of de persoon staat, in plaats van dat de zon achter het onderwerp staat (tegenlicht). Het water lijkt dan grauwer en het onderwerp te donker.
  3. Gebruik géén flits onder water. Dit laat alle stofjes oplichten, waardoor je ‘onderwatersneeuw’ op de foto krijgt.