Tutti Colori van Italië

Italië, het land van het goede leven, is één van de meest kleurrijke landen ter wereld. Kies je kleurencombinatie en vier je vakantie in la bella Italia!
Gondel in Ventië

1. Blauw en oranje in Venetië

Geen geluid van brommers, auto’s of bussen. Maar het kabbelen en stomen van bootjes en zingende Italiaanse gondeliers. Stap een gondel of busboot in en vergaap je aan de kleurrijke huisjes die langs het water staan.

Tip: dorst gekregen van al dat water? Drink dan iets in Caffè Florian, hét stamcafe van de enige echte Casanova!

Onze stedentrips naar Venentië
Gekleurde huisjes aan het comomeer

2. Rood, blauw en geel aan het Comomeer

Het diepste meer van Italië. In de haven heb je verschillende gekleurde huisjes, maar pak je een bootje of vaar je met iemand mee dan zie je nog veel meer. Er liggen namelijk enorme kastelen aan villa’s langs het Comomeer!
Onze vakanties naar het Comomeer
Het Colosseum in Rome

3. Zacht beige Rome

Van de ruïnes van het 2000 jaar oude marktplein Forum Romanum tot hét icoon van Rome, het Colosseum. De kleur beige kom je vaak tegen in de stad Rome. Wil je zo veel mogelijk eeuwenoud beige bekijken? Pak dan de fiets! Zeker als het zonnetje schijnt is het heerlijk om zo de stad te verkennen. Je kunt gemakkelijk een fiets huren bij Baja Bikes. Dit doe je direct online!

Tip: wil je zo veel mogelijk eeuwenoud beige bekijken? Pak dan de fiets! Zeker als het zonnetje schijnt is het heerlijk om zo de stad te verkennen. Je kunt gemakkelijk een fiets huren bij Baja Bikes. Dit doe je direct online!
Onze stedentrips naar Rome
Cipressen in Tosance

4. Goud, geel en groen in Toscane

Sluit je ogen eens en denk aan een pasta- of olijfoliereclame. Grote kans dat je een landschap uit Toscane voor je ziet!
Onze vakanties naar Toscane
Haven van Prodcida, Napels

5. Geel roze blauw op Procida bij napels

In de Zuid-Italiaanse havenstad Napels eet je de échte Pizza Napolitana, gebakken coform de strenge culinaire eisen. Bij restaurant 'Da Michele' is altijd het drukst, hier kun je heerlijke pizza's eten. Vanuit de haven van Napoli kun je de veerboot naar het kleurrijke eilandje Procida pakken. De 40 minuten durende overtocht alleen al is geweldig!

Tip: pak vanuit de haven van Napoli de veerboot naar het kleurrijke eilandje Procida. De 40 minuten durende overtocht alleen al is geweldig!
Onze vakanties naar Napels en Campanië