Emiraten-tips van Reisadviseuse Judith

Van 2 tot en met 8 maart 2018 heeft Judith, Reisadviseur bij D-reizen Wateringen, jullie via Instagram en Facebook op de hoogte gehouden van haar studiereis door 4 Emiraten. Haar mooiste foto's van Dubai, Abu Dhabi, Ras al Khaimah en Fujairah vind je in dit blog!

De woestijn van Dubai De woestijn van Dubai

Waanzinnige woestijnrit Dubai

Judith: "Mijn studiereis begon ... in de woestijn! Spectaculair met de auto's maar ook overweldigend zoveel zand. Een 4x4-woestijnsafari met daarna een BBQ onder de sterrenhemel is geweldig."

Zayed Moskee in Abu Dhabi Al Zayed Moskee in Abu Dhabi

De mooiste moskee van de Emiraten

Judith: "Dit is de Sjeik Zayed Moskee. Werkelijk een prachtige moskee, pas in 2007 geopend en vernoemd naar de grondlegger en eerste president van de Verenigde Arabische Emiraten."
Een gouden cappuccino: dat kan natuurlijk alleen in de Emiraten! Droomhotel Emirates Palace in Abu Dhabi

Een sprookjesachtig hotel: Emirates Palace

Judith: "We hebben een aantal prachtige hotels bezocht tijdens onze studiereis naar de Emiraten, waarvan het Emirates Palace (Abu Dhabi) misschien wel de mooiste was. Je kunt de overweldigende entree en lobby ook bezoeken als je er niet overnacht. Uiteraard om daar de cappuccino te drinken waar het hotel om bekend staat: met bladgoud besprenkeld."
Legoland Dubai Legoland Dubai

Een woestijn vol Legosteentjes

Judith: "Wist je dat er in Dubai óók een Legoland is?"
Abu Dhabi Louvre

Een bekend museum

Judith: "In Abu Dhabi vind je een vestiging van het beroemde Parijse museum het Louvre. Alleen al het gebouw is prachtig ...

Het Louvre Abu Dhabi is sinds november 2017 geopend. Via de verschillende ruimtes door de geschiedenis van de kunst geleid. Van de Egyptische kunst naar de middeleeuwen via Vincent van Gogh naar de moderne kunst. Een heel bijzondere reis."
Het uitzicht vanaf het hotel Jumeirah Emirates Towers in Dubai Héérlijke gebakjes in hotel Jumeirah Emirates Towers in Dubai

Hotel Jumeirah Emirates Towers: een uitzicht om van te watertanden

Judith: "In hotel Jumeirah Emirates Towers heb je vanuit je ligbad een fantastisch uitzicht op de wolkenkrabbers. En over hemels gesproken ... moet je die lunchgerechten zien!"
Dubai's wereldberoemde Palm Islands

Nog één keer zwaaien

Judith: "Bye bye Dubai. Ik heb een mooie reis gehad naar de Emiraten. Een bijzondere bestemming met heel veel mogelijkheden!"
Op vakantie naar de Emiraten