Haal alles uit jouw cruise!

Lijkt cruisen op zo'n gigantisch, varend hotel jou ook zo leuk maar weet je eigenlijk niet wat mogelijk is? Wij hebben speciaal voor jou een aantal leuke cruises op een rij gezet.
Nakhalfort Oman Norwegian Getaway Caribbean Cruise

Op relaxed tempo je bestemming ontdekken: Sprookjesachtig en mystiek

Sla het roer eens om en leg de reis af naar het mystieke Midden-Oosten. Hier kom je in de wereld van duizend-en-een-nacht, sjeiks en vele rijkdommen. Vaar af naar de prestigieuze wereldstad Dubai, waar jouw cruise wel het meest opvallende hotel is van alle. Het cruiseschip vervolgt zijn tocht naar het indrukwekkende en kleurrijke Oman. Tot slot arriveer je in het culturele en gastvriendelijke Abu Dhabi. Dit is dé plaats voor een stedentrip met stad en strand in één! 
Santorini uitkijkpunt

Heel veel zien in een korte tijd: de schatten van Europa

Ontdek alle schatten van de plaatsen die Europa te bieden heeft in één cruise! Zo hoef je niet bang te zijn dat je iets mist en heb je een superdiverse vakantie. Met het cruiseschip vaar je naar vijf landen en negen steden (!) met ieder een eigen, historisch verhaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘de zinkende stad’ Venetië, ‘het pareltje van de Adriatische kust’ Dubrovnik of ‘het verscholen diamantje’ Marseille. Na deze 12-daagse reis kun je met zekerheid zeggen dat je héél veel Europese schatten hebt gezien!
Meer cruise-informatie
Noorwegen Fjord

Combineer natuur en ontdekken met ontspanning: Het wonderlijke noorden

Een prachtige natuur vol Fjorden, bergen en ijstoppen. Noorwegen is wonderschoon! Ervaar de adembenemende Fjorden in het natuurlijke hoogtepunt van de reis: Stavanger. Tijdens de cruise maak je kennis met de wonderen die Noorwegen te bieden heeft. Proef de zelfgebrouwen biertjes in Flåm onder echt culinair genot of ga mee op reis met de Flåm Spoorlijn. En niet te vergeten de moderne stad Oslo! Deze cruise staat geheel in het teken van zien, ontdekken, ervaren en proeven.
Cruise alvast naar Noorwegen