Visum voor Turkije

Als je op vakantie naar Turkije gaat, ben je altijd verplicht om een visum aan te schaffen. Een kopie van dit visum moet je altijd bij je hebben.  

Behalve het visum moeten alle passagiers (ook kinderen en baby's) een eigen paspoort of identiteitsbewijs hebben. Deze moet bij binnenkomst in Turkije nog minimaal 6 maanden geldig zijn.

Vraag zelf je visum voor Turkije aan

Wij werken samen met Visa 4 Turkey, de specialist op het gebied van visumaanvragen voor Turkije. Op hun website vraag je jouw verplichte visum eenvoudig online aan. Je betaalt met iDEAL en ontvang je visum(s) per e-mail. Ook vind je hier antwoorden op veelgestelde vragen.

Let op: op de website van Visa 4 Turkey kun je het visum binnen 24 uur ontvangen. Deze service geldt alleen als je het visum van maandag t/m vrijdag aanvraagt. Een aanvraag in het weekend kan langer duren! 

Het visum is een 'multi entry visum' dat 180 dagen geldig is. Dat betekent dat je binnen die 180 dagen meerdere keren Turkije in en uit kunt gaan, zonder een nieuw visum te hoeven aanvragen. Binnen deze 180 dagen mag je maximaal 90 dagen in Turkije verblijven.

Vraag nu je visum aan
Visa Turkije

Laat jouw Persoonlijke Reisadviseur het visum voor je aanvragen

Je kunt de aanvraag van je visum ook uitbesteden aan jouw Persoonlijke Reisadviseur. Wij regelen dit graag voor jou!
Neem contact met ons op