ANVR Reizigersvoorwaarden

Om gerust op reis te kunnen gaan, is het van belang een reisorganisatie te kiezen die lid is van de ANVR, zoals D-reizen. 

De ANVR geeft zes redenen waarom het verstandig is om bij het boeken van jouw vakantie- of zakenreis op dit ANVR-logo te letten. Wat betekent dit voor jou als reiziger?

1. Eerlijke voorwaarden
2. Je geld in goede handen
3. Veilig reizen
4. Kwaliteit voorop
5. Verantwoord reizen
6. Zekerheid bij klachten

Veilig

Voorwaarden SGR

Als je bij ons een reis boekt, gelden er specifieke voorwaarden voor jouw boeking.

Dankzij het SGR is het geld dat jij vooruit betaald hebt voor jouw vakantie, veilig. Ook staat het fonds bijvoorbeeld garant dat jouw verblijf of terugreis in bepaalde situaties alsnog wordt betaald. Maar let op: dit geldt alleen als je boekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij SGR. Gelukkig is D-reizen dat! Dus als je boekt bij D-reizen, weet je zeker dat je vooruitbetaalde reisgeld veilig is. Boeken bij een SGR-aangesloten organisatie kost je trouwens niets extra, dus altijd doen!

Meer weten over SGR?

Neem contact op

 

Voorwaarden Calamiteitenfonds 

Het zal je maar gebeuren: je bent zorgeloos op vakantie en tijdens jouw reis doet zich op de bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Het kan zijn dat daardoor jouw reisprogramma moet worden aangepast. Of dat je naar een ander hotel moet worden gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en moet je eerder terug naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat?

Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat de reis moet worden aangepast. Als de reis moet worden afgebroken dan geeft het fonds een vergoeding voor de niet genoten reisdagen. Voor slechts 2,50 per boeking valt jouw vakantie onder het Calamiteitenfonds. 

De zekerheid van het Calamiteitenfonds voor slechts 2,50!

D-reizen is aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Dat houdt in dat je recht hebt op teruggave van een deel van de betaalde reissom en/of vergoeding van noodzakelijke meerkosten wanneer sprake is van een uitkeringsvatbare situatie als gevolg van een calamiteit. Deze situatie ontstaat bij gevaar voor jou of jouw bagage, of bij een beschadigde infrastructuur. 

De verplichte bijdrage voor het Calamiteitenfonds bedraagt 2,50 euro per boeking. Het Calamiteitenfonds geldt alleen als jouw vakantie door een AVNR-aangesloten reisorganisatie wordt uitgevoerd. Losse vliegtickets vallen niet onder de garantieregeling. Meer weten?


Neem contact met ons op