JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Santorini-vakantie: de beste deals en de beste tips

Vakantie Santorini

Yes: je bent een stap dichter bij jouw Santorini-vakantie! Santorini - ook wel Thira genaamd - is een Cycladen eiland en ligt in de Egeïsche Zee (de zee aan de kant van Turkije). Op dit vulkanische eiland kun je misschien wel de mooiste zonsondergang van Griekenland meemaken. Laat je inspireren door onze tips of duik meteen in onze zee van aanbiedingen naar Santorini!

Welke vakantie naar Santorini zoek jij?

Wil je je zonvakantie op Santorini een jaar vooruit vastleggen? Heb je vandaag spontaan besloten om een last minute Santorini te boeken? Wanneer je ook weg wilt en wat je wensen ook zijn: je slaagt vandaag bij D-reizen!

Last minute Santorini

Als je goedkoop naar Santorini wil, is een last minute Santorini een interessante optie. In ons assortiment met vertrek binnen nu en een week of 6 vind je eenvoudig jouw Santorini-aanbieding.

Goed om te weten: tussen november en maart worden er bijna geen pakketreizen naar Santorini te aangeboden. Dit komt vooral omdat het weer dan niet aangenaam genoeg is voor een zonvakantie. Voor vertrekdata tussen april en oktober - en vooral tussen mei en september - vind je wél scherpgeprijsde vakanties naar Santorini!

All inclusive Santorini

We zullen het je eerlijk zeggen: grote all inclusive hotels op Santorini zijn er (bijna) niet te vinden. Wil je heel graag all inclusive op vakantie naar Santorini, neem dan eens contact op met onze Persoonlijke Reisadviseurs. Zij kunnen voor je kijken in nóg meer boekingssystemen met nóg meer aanbieders dan op onze website. 

Santorini: Griekenlands meest afwisselende eiland?

Het Griekse Eiland Santorini is een relatief klein eiland: de kustlijn is ongeveer 70 km lang, de lengte maximaal 18 km en de breedte maximaal 6 km. Om je een idee te geven: ons eigen Texel is 6 keer zo groot als Santorini. En het bekende Griekse eiland Rhodos zelfs 18 keer zo groot!

Toch is het eiland gigantisch afwisselend.

  • Door vele vulkaanuitbarstingen (eeuwen geleden) is het ooit ronde eiland in het midden letterlijk in zee gestort. Op de steile kliffen in het westen zijn prachtige dorpjes gebouwd, hoog boven de zee
  • Het oosten is veel vlakker: daar vind je dan ook de meeste stranden én een aantal wijngaarden!
  • In het zuiden, bij Akrotiri, zijn interessante archeologische opgravingen te vinden ... en het beroemdste vulkanische strand 'Red Beach'

Kies je accommodatie op Santorini

Op Santorini vind je heel veel verschillende accommodaties: van een eenvoudig hotel op Santorini tot een luxe appartement op Santorini met privézwembad.

Bekijk onze Santorini-hotels ►

Vind jouw Santorini-appartement ►