Duurzaamheid bij D-reizen
  • Duurzaam toerisme ontwikkelen.
  • Verantwoord werken.
  • Ecologische voetafdruk verkleinen.

Voor de dag van morgen: Duurzaamheid bij D-reizen

D-reizen is dé vakantie-vergelijker van Nederland. Echter is het vergelijken van planeten onmogelijk; we hebben er maar één en daar moeten we zuinig op zijn. Wij geloven dan ook dat een vakantie pas echt zorgeloos is wanneer deze een minimale (negatieve) ecologische impact met zich meebrengt en waar tevens de lokale bevolking met respect behandeld wordt, zowel op sociaal als economisch vlak. Een duurzame vakantie dus.

Natuurlijk willen wij ook in de toekomst graag de beste deals vergelijken en onvergetelijke vakanties aanbieden. Omdat wij ons bewust zijn van de impact van toerisme, zetten wij ons in voor een duurzame toekomst van de reisbranche. We hebben onszelf daarom ambitieuze doelstellingen opgelegd met bijpassende visie en missie:

Visie: Collectieve inzet voor de toekomst van toerisme

D-reizen erkent een steeds belangrijkere, maar gedeelde verantwoordelijkheid te hebben voor de ontwikkeling van duurzaam toerisme. We streven ernaar om onze klanten de beste vakantiedeals aan te kunnen bieden op een duurzame manier. Daarom willen we, met actieve betrokkenheid van onze medewerkers en in samenwerking met onze partner leveranciers en klanten, een positieve bijdrage leveren aan een duurzame toekomst van de reisbranche.

Missie: Op een verantwoorde manier werken
D-reizen streeft ernaar om op een verantwoorde manier te werken door onder andere onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Wij zetten ons in om oplossingen te bieden tegen de negatieve impact binnen de toerismeketen en streven ernaar onze partners en klanten te inspireren en aan te moedigen hetzelfde te doen. Samen kunnen we veel veranderen.

Op dit moment zijn wij druk bezig onze ambitieuze duurzaamheidsplannen in de strategie te verwerken. Binnenkort lees je hier meer over onze duurzaamheidsstrategie. Meer weten?

Neem contact op