JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Cruise reizen- altijd de beste deal!

Cruise reizen

Droom je ervan om eens een totaal andere vakantie te boeken dan je gewend bent? Boek een exclusieve cruise! Het is prachtig om te zien hoe de zon ondergaat in de zee vanaf een cruiseschip.  Onder het genot van een glaasje wijn beleef je dit speciale moment elke avond opnieuw. Cruisen is een unieke manier van reizen waarbij je diverse bestemmingen ontdekt in een korte tijd.  Tijdens een cruise reis je voornamelijk ’s nachts, zodat je overdag alle tijd heb om aan land te gaan en steden te ontdekken zoals het mooie Venetië en prachtige Marseille. 
  • Altijd de beste deal.
  • Een persoonlijke Reisadviseur voor elke klant.
  • Uitgebreid assortiment aan verschillende soorten cruises.
  • Makkelijk bestemmingen filteren op o.a. vaargebied, thema, reisduur en prijs.

Eten en drinken tijdens cruise reizen

Vaak zijn cruise reizen op basis van volpension. Dit houdt in dat het ontbijt, de lunch en het diner aan boord zijn inbegrepen. Reken er maar op dat het culinaire aanbod aan boord uitgebreid en verrukkelijk is! Vaak zijn er op een cruiseschip meerdere restaurants, snackbars, pizzacorners of buffetten waar je heerlijk kan eten. Kortom, passend bij uw stemming is er altijd een geschikte eetgelegenheid. Daarnaast zijn er ook culinaire cruises! Nieuwsgierig geworden naar alle eetfaciliteiten? Uw Persoonlijke Reisadviseur vertelt u graag meer over het culinaire aanbod tijdens de cruise reizen.

Cruise reizen naar Italië

Savona is een prachtige badplaats gelegen aan de bloemenriviera in Italië. Zelfs al in de haven zijn diverse belangrijke monumenten en gezellige restaurantjes te vinden. Een van de specialiteiten van Savona is chinottobier. De chinottovrucht is een symbool voor Savona. Vergeet vooral niet om dit zoete drankje te proberen! Ook heeft Savona een prachtig strand en goede voorzieningen. Niet ver van de haven ligt de belangrijkste religieuze attractie van Savona – de kerk van San Giovanni Battista, die werd gebouwd in de 16e eeuw. 

Maak afspraak

Een cruiseschip in de middellandse zee

Tips

  • Bereid je voor op jouw bestemmingen. Vanwege het vaarschema ben je soms enkele uren op een bepaalde plek. Plan dus vooraf welke bezienswaardigheden je wilt bezoeken of welke activiteiten er te doen zijn. Jouw Persoonlijke Reisadviseur bij D-reizen kan je hierbij helpen.
  • Vergeet vooral niet je fotocamera mee te nemen. Op zee, maar ook zeker op het vaste land zult je de mooiste dingen bezichtigen. Niets is leuker dan bijzondere momenten vastleggen voor later.