Cruise vakantie

Laat je varen naar de mooiste bestemmingen. Beleef je vakantie vanaf het water met een cruisevakantie. Met een cruise zie je niet alleen prachtige plekken maar ook de reis is een hele ervaring. Cruiseschepen zijn vaak erg luxe en bieden diverse soorten entertainment. Hierdoor is elke dag weer anders. Maar het zicht op water is echt gegarandeerd.
  • In korte tijd veel plekken bezichtigen.
  • Jouw Persoonlijke reisadviseur staat altijd voor jou klaar.
  • Uiteenlopend entertainment.
  • Makkelijk bestemmingen filteren op o.a. vaargebied, thema, reisduur en prijs.

Activiteiten tijdens cruise vakantie

 
Cruiseschepen zijn dikwijls erg luxe en bieden diverse soorten entertainment. Verschillende activiteiten voor aan land en aan boord worden georganiseerd. Op een cruiseschip kun jevaak zwemmen, midgetgolfen of fitnessen. Naar het casino, een paar danslessen volgen of naar de bioscoop is ook denkbaar. Ene dag rondstruinen in een stad, andere dag luieren op een parelwit strand: er is zoveel mogelijk. Dit verschilt natuurlijk ook per bestemming.
 

Cruise met een thema

Tegenwoordig komen er steeds meer cruise vakanties met een bepaald thema. Ga op een cruise in ultieme luxe of juist op een culinaire cruise. Alles is mogelijk. Er zijn ook cruisevakanties speciaal gericht op kinderen. Zo kunnen jouw kinderen genieten van al het entertainment en kun jij lekker ontspannen. Wil je meer weten over onze cruises? Neem dan eens contact op met jouw Persoonlijke Reisadviseur.

 Meisje kijkt naar cruiseschepen

Waarom een cruisevakantie?

Met een cruiseschip op vakantie gaan biedt allerlei voordelen. Zo hoef je geen rekening te houden met onverwachte kosten, bij de prijs zit alles inbegrepen. Na de boeking hoef je nergens meer aan te denken. Het cruiseschip vaart jou naar de volgende haven en je eten wordt geserveerd. Je hoeft maar één keer jouw koffer in en uit te pakken en ziet toch allerlei bestemmingen. Met een cruise zie je schitterende plekken maar de reis is ook een hele ervaring.