Autovakantie St. Jean De Monts

Beleef St. Jean de Monts! Trek de natuur in, geniet op het prachtige strand en kom tot rust. Deze mooie badplaats heeft veel te bieden: fietsroutes en -paden in de duinen en bossen, watersporten en excursies naar de eilanden in de omgeving tussen Nantes en La Rochelle. ... Lees meer over St. Jean De Monts

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over St. Jean De Monts

Beleef St. Jean de Monts! Trek de natuur in, geniet op het prachtige strand en kom tot rust. Deze mooie badplaats heeft veel te bieden: fietsroutes en -paden in de duinen en bossen, watersporten en excursies naar de eilanden in de omgeving tussen Nantes en La Rochelle. En wat dacht je van de vele faciliteiten en activiteiten voor kinderen, golf, thalasso, kortom: alles voor een geslaagde vakantie!

Hoogtepunten St. Jean De Monts

Breng een bezoek aan de thermen in St. Jean de Monts. Ontdek in het kuurcentrum de weldaad van het zeewater. Hier vind je het grootste zoutwaterbad van Frankrijk: ongeveer 300 m² met een watertemperatuur van circa 34°C.

Voor kinderen is een bezoekje aan het avonturenpark ‘La Parée Jésus’ in het bos een echte aanrader. Met de langste kabelbanen van de Vendée-streek en circa 100 attracties in de bomen. Of wat dacht je van het waterpretpark Atlantic Tobogan met reuzenglijbanen in St. Hilaire-de-Riez (circa 15 km)? Een feest voor de kinderen!

Maak een boottocht vanaf de haven van St. Jean de Monts naar het eiland Île d’Yeu, ook wel de parel van de Vendée-streek genoemd. Het eiland is zeer divers, met aan de ene kant prachtige witte stranden en mooie duinen en aan de andere kant een wilde rotskust.

Op vakantie naar St. Jean De Monts

St. Jean de Monts ligt aan de westkust van Frankrijk aan de Atlantische Oceaan, in de streek Vendée in de regio Pays de la Loire. Deze badplaats staat vooral bekend om zijn prachtige lange stranden en uitgestrekte bossen. 

Er zijn tal van mogelijkheden om je te vermaken, en ook de kinderen zullen zich geen moment vervelen in deze op alle fronten kindvriendelijke plaats. Maak een uitstapje naar het avonturenpark in het bos, een prachtige wandeling of een bezoekje aan één van de eilanden in de omgeving. Je kunt verschillende watersporten beoefenen en alle activiteiten worden voor de kinderen in ‘mini’ aangeboden, zodat ook zij een onvergetelijke vakantie zullen hebben.

Aan de gezellige boulevard zijn talrijke terrasjes, cafés, restaurants en winkels te vinden. Probeer vooral de heerlijke verse visspecialiteiten!

Omhoog arrow_upward