Autovakantie Grimaud

Ben je kunstliefhebber? Dan ben je in Grimaud op de juiste plek! In het schilderachtige dorp vind je vele kunstgalerieën en ateliers. Grimaud is een middeleeuwse stad met een kasteelruïne op het hoogste punt. Vanaf hier heb je prachtig uitzicht over de Cô... Lees meer over Grimaud

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Grimaud

Ben je kunstliefhebber? Dan ben je in Grimaud op de juiste plek! In het schilderachtige dorp vind je vele kunstgalerieën en ateliers. Grimaud is een middeleeuwse stad met een kasteelruïne op het hoogste punt. Vanaf hier heb je prachtig uitzicht over de Côte d'Azur. En nu je er toch bent mag een dagje St. Tropez natuurlijk niet ontbreken!

Hoogtepunten Grimaud

Bezoek in het dorp Grimaud een indrukwekkende ruïne van een kasteel uit de 11e eeuw. De ruïne ligt op het hoogste punt van het dorp. Vanaf hier heb je een schitterend uitzicht over de omgeving.

Zien en gezien worden, daar draait het om in het luxueuze St. Tropez (circa 12 km). De imposante haven met grote boten en de 'high society' van Frankrijk zal je versteld doen staan! Met een boottocht naar deze stad hoor je er helemaal bij!

Houd je van het casino? Sainte Maxime, op circa 12 km, is een leuke en interessante plaats om te bezoeken. De plaats heeft een prachtig strand en een mooie promenade waarover je heerlijk kunt flaneren.

Op vakantie naar Grimaud

Grimaud is een authentiek dorpje aan het zuiden van de Côte d'Azur, ten westen van St. Tropez en Port Grimaud. Met de auto bereik je Grimaud vanuit Utrecht na een rit van circa 1304 km. Het authentieke dorp heeft smalle straatjes, pittoreske huizen met muurschilderingen en gezellige pleintjes, waar je een typische sfeer proeft. Vele kunstliefhebbers hebben Grimaud al ontdekt: het dorp staat bekend om de vele kunstateliers en galerieën. 

De omgeving van Grimaud is zeer gevarieerd: een dagje naar het strand in het dichtbijgelegen Port Grimaud wissel je af met een stevige wandeling door de groene omgeving. Of wil je liever vanaf het terras beroemdheden spotten in het nabijgelegen St. Tropez? 

Grimaud is vooral in trek bij ouderen en families met kinderen.

Omhoog arrow_upward