JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Verschil all inclusive en ultra all inclusive

Wat is het verschil tussen all inclusive en ultra all inclusive?

Zon, zee, strand én lekker eten en drinken! Dat zijn de ingrediënten voor een op-en-top zonvakantie. Daarom hebben wij voor jou een groot en gevarieerd aanbod aan heerlijke all inclusive én ultra all incusive hotels samengesteld, van luxe tot (zeer) betaalbaar. Maar wat is het verschil tussen all inclusive en ultra all inclusive?

All inclusive vakantie, wat is dat?

All inclusive betekent dat alle verzorging is inbegrepen: van ontbijt(buffet) tot diner, inclusief alle drankjes. Alles is voor je geregeld en jij hoeft nergens over na te denken – wel zo fijn tijdens je vakantie! Maar steeds vaker komt de term ultra all inclusive voorbij. Wat houdt ultra all inclusive in?

Wat betekent ultra all inclusive? En wat is het verschil met all inclusive?

Ultra all inclusive houdt in dat je geniet van extra’s die een standaard all inclusive niet biedt, bijvoorbeeld versgeperste sapjes of internationale alcoholische dranken. Bij sommige hotels geldt de all inclusive-formule niet voor de minibar of de barservice op het strand en moet je voor bepaalde faciliteiten, zoals de wellnessruimte of bepaalde (water)sportmogelijkheden bijbetalen. Dat is vaak wél inbegrepen tijdens een ultra all inclusive vakantie.

Bij ultra all inclusive geniet je dus van extra faciliteiten, service en nog meer lekkers. Bij veel accommodaties mag je naast dineren in het buffetrestaurant ook (onbeperkt) aanschuiven in een van de à-la-carterestaurants van het hotel. Let wel op: elke accommodatie hanteert hier andere regels voor, dus check van tevoren wat wel en niet is inbegrepen om teleurstellingen te voorkomen. Er zijn ook hotels die beide opties aanbieden.

(Ultra) All inclusive hotels

Zowel all inclusive als ultra all inclusive is razend popular. Vooral rondom de Middellandse Zee kun je volop genieten van een zorgeloze vakantie dankzij deze formules. Met name in Turkije, Egypte en Griekenland biedt D-reizen comfortabele, betaalbare en luxe hotels met het (ultra) all inclusive-concept. Maar ook op winterzonbestemmingen als de Canarische Eilanden en Kaapverdië of in verre zonbestemmingen als Mexico en de Dominicaanse Republiek. Helemaal fijn: deze resorts beschikken vaak over topfacilteiten als een zwembad, spa en veel sportmogelijkheden.

Voordeel van (ultra) all inclusive

Het grote voordeel van all incusive en ultra all inclsuive is dat je voor je vakantie 1 keer een bedrag betaalt en je daarna niet meer hoeft om te kijken naar de kosten. Alles – vlucht, hotel, eten en drinken - is inbegrepen!

Wil jij op een zonnige ultra all inclusive vakantie, waarbij je je geen zorgen meer hoeft te maken over extra kosten? Bekijk dan ons aanbod ultra all inclusive vakanties!