Zomervakantie | Zomervakantie 2017


Zomervakantie 2017

Wist u dat wij alle vakanties van TUI, Corendon, Neckermann, Vrij Uit, Oad, De Jong Intra en nog veel meer reisorganisaties hebben? En dat wij eventuele kortingen automatisch in onze prijzen verwerken? Zo weet u zeker dat u geen enkele korting mist! Dit is de laatste kans om nú nog uw zomervakantie van 2017 te boeken!Nu zoeken in alle zomervakanties ►
Gemiddelde temperatuur tijdens de zomermaanden

Temperaturen per streek in de zomermaanden.


Data zomervakantie 2017

  • Regio Noord: 22 juli t/m 3 september 2017.
  • Regio Midden: 8 juli t/m 20 augustus 2017.
  • Regio Zuid: 15 juli t/m 27 augustus 2017.Tip: vliegen vanaf Duitsland

Woont u dicht bij de Duitse grens? Bekijk dan eens onze vliegvakanties vanaf Duitsland, deze zijn vaak verrassend voordelig.

 

De trends voor de zomervakantie van 2017

Omdat wij ruim 1 miljoen klanten hebben en de vakanties van ruim 150 touroperators verkopen, kunnen wij u een betrouwbaar inzicht geven in de trends voor de zomervakantie van 2017.

1. De populairste zonbestemmingen binnen Europa

Spanje is onze onbetwiste nummer één van 2017 en ook Griekenland en Portugal doen het erg goed. Als u in de zomervakantie naar Spanje, Portugal of Griekenland wilt gaan, raden we u daarom aan om op tijd te boeken!

Er gaan nog steeds heel veel mensen op zomervakantie naar Turkije, maar wel minder dan vorige jaren. In opkomst zijn o.a. Cyprus, Bulgarije en Kroatië.

2. Nieuwe citytripbestemmingen

In 2017 gaan we vaker (en korter) op vakantie: er worden dus meer stedentrips geboekt! Naast bekende steden als Londen, Barcelona en Rome doen Kopenhagen en Sevilla het goed.

In Europa's Culturele Hoofdsteden van 2017 is dit jaar extra veel te ontdekken. Een mooie gelegenheid dus om een trip naar Aarhus in Denemarken of Paphos op Cyprus te plannen!

3. We gaan weer verder

Nu de economie aantrekt, kiezen meer mensen voor een bestemming buiten Europa. O.a. Amerika, Zuid-Afrika, de Antillen en Bali laten een stijging zien.


4. Natuurliefhebbers zoeken het hogerop

Steeds meer vakantiegangers willen meer dan alleen lekker weer en ontspanning: ze zijn op zoek naar mooie bestemmingen waar ze veel kunnen beleven. Noorwegen, Finland en IJsland zijn daarom erg populair in 2017.

Bespaar uzelf uren zoeken en ontvang een persoonlijk reisvoorstel!

De meeste rondreizen buiten Europa en avontuurlijke vakanties in het Hoge Noorden kunt u niet online boeken. En dat is helemaal niet erg, want als u uw wensen persoonlijk met ons deelt, dan maken wij graag en geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat binnen uw budget.

Kom langs in één van onze winkels of neem contact met ons op via e-mail, telefoon, WhatsApp of sociale media: onze Persoonlijke Reisadviseurs zijn elke dag tot 23:00 uur bereikbaar en kunnen u vele uren zoeken besparen!

Neem contact met ons op ►