United Airlines

Ook alle vliegtickets van United Airlines boekt u gewoon bij D-reizen!

470Px United Airlines Logosvg

Met United Airlines naar de VS ... en verder

United Airlines biedt non-stop vluchten aan vanuit Amsterdam naar Chicago, Houston, New York/Newark Liberty en Washington D.C. met doorverbindingen naar meer dan 300 bestemmingen in de VS, Canada, Latijns- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied..

Vliegtickets United

United Economy

Op trans-Atlantische vluchten geniet u in Economy van gratis maaltijden en frisdranken. Ook heeft u een individueel videoscherm met gratis entertainment. Alle stoelen zijn uitgerust met een verstelbare hoofdsteun met flexibele zijkanten voor meer comfort tijdens de vlucht.

Meer comfort in United Economy Plus

Economy Plus®-stoelen bieden extra beenruimte en bevinden zich in het voorste gedeelte van de Economy Class cabine. Het comfort van Economy Plus is beschikbaar op alle vluchten vanuit Amsterdam.

Flat-bed stoelen op alle United vluchten vanuit Amsterdam

In United Global First en United BusinessFirst® geniet u van een volledig flat-bed stoel die 180° versteld kan worden. De stoelen zijn voorzien van Audio Video On Demand Entertainment Systeem met een videoscherm van 39cm. Elke stoel beschikt ook over aansluitingen voor laptop, iPod en USB. Bovendien wordt u verwend met uitstekende gerechten en een keur aan bekroonde wijnen en champagnes. Daarnaast heeft u voordelen zoals prioriteit bij het inchecken en toegang tot de United Club airport lounges.