Vliegtickets Toronto

   

Vliegen naar Toronto

Wilt u er lekker tussenuit? Via D-reizen vliegt u razendsnel en goedkoop naar Toronto. Bij D-reizen vergelijkt u gemakkelijk vliegtickets naar Toronto van alle airlines en kiest u voor de meest gunstige vliegtijden, zodat u zo lang mogelijk in deze wereldstad kunt verblijven! Er zijn veel – vaak directe – vluchten vanaf Amsterdam, die u in ongeveer 7 uur naar Toronto brengen. Houd onze website goed in de gaten: regelmatig hebben wij zeer scherp geprijsde vliegtickets Toronto!

vliegtickets-toronto

Hoogtepunten Toronto

Toronto is niet de hoofdstad van Canada, dat is Ottawa, maar wel veruit de grootste stad. Toronto ligt ‘aan onze kant van Noord-Amerika’, op de grens met de Verenigde Staten. Wij selecteerden een aantal hoogtepunten:

  • Bekijk de stad van heel hoog en beklim de 553 meter hoge CN tower, een van de hoogste gebouwen ter wereld. De lift brengt u tot een duizelingwekkende hoogte van 447 meter.
  • Vaar vlak langs de Niagara Falls, de bekendste en grootste watervallen ter wereld. Vanaf 60 meter hoogte dendert het water naar beneden. Gelukkig krijgt u een poncho bij de boottocht!
  • Maak een autorit door de oneindige natuur van Canada. Even buiten Toronto liggen enorme meren (het Lake District), uitgestrekte bossen en bergen. Prachtig in elk seizoen, oogverblindend in de herfst, als de bossen goudgeel tot koper kleuren.
  • In het nabijgelegen Algonquin National Park kunt u prachtige wandelingen maken. De kans om elanden en herten te spotten is groot en met een beetje geluk ziet u ook beren, wolven of bevers.

Boek uw vliegticket Toronto bij D-reizen

 Voordelig vliegen dankzij onze laagste prijsgarantie.
Uw eigen Reisassistent voor, tijdens en na uw vakantie.
 Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Toronto.

 

     
Hotels Ontbijt Vliegtickets Auto Huur Vakantie Vrouw Deur Openen Palmboom Stel Omboeken

Hotels in Toronto

Autohuur Toronto

Persoonlijke aandacht

Wilt u uw reis helemaal zelf samenstellen? D-reizen heeft een groot assortiment accommodaties in Toronto voor elk budget. Van losse appartementen tot luxe hotels: D-reizen gaat altijd op zoek naar de beste deal. Vergelijk eenvoudig en snel al onze hotels in Toronto. Behalve uw vliegticket Toronto boekt u bij D-reizen ook eenvoudig online een huurauto in Toronto. Met een huurauto bent u zeer flexibel en kunt u gemakkelijk de omgeving van Toronto ontdekken. Bovendien zijn onze tarieven all-in: dus geen extra kosten en verrassingen ter plaatse! Kunt u wel wat advies gebruiken bij het vinden van een vliegticket naar Toronto? Schakel dan uw Persoonlijke Reisassistent in! Bij D-reizen krijgt u namelijk een vast contactpersoon in de Vakantiewinkel bij u in de buurt die altijd voor u klaar staat: op afspraak in de winkel, telefonisch, via email of via onze gratis app Mijn Reisassistent.
Bekijk hotels in Toronto
Vind huurauto's Toronto
Persoonlijk Reisassistent