Vliegtickets Suriname

   

Vliegen naar Suriname (AMS - PBM)

Wilt u op vakantie of op familiebezoek naar Suriname? Bij D-reizen vergelijkt en boekt u alle vliegtickets Suriname van alle airlines. Dankzij onze laagste prijsgarantie weet u zeker dat u de laagste prijs betaalt! De vluchttijd naar de luchthaven van de hoofdstad Paramaribo met een non-stopvlucht is ongeveer 9 uur. Altijd al eens Suriname willen bezoeken? Vergelijk dan nu onze vluchten naar Suriname en geniet straks van uw verblijf.

vliegtickets-suriname

Zien en doen in Suriname

Suriname ligt net boven de evenaar: dat betekent dat het er altijd warm is, rond 30 graden, en vochtig. De eerste dagen is het vaak even wennen aan dit klimaat: rustig aan doen en veel drinken helpt! Er kan elke dag wel een flinke hoosbui vallen, vooral ’s middags. Tussen de buien door is er veel zon. Maar laat dat u niet weerhouden om een van onderstaande hoogtepunten te bezoeken.

  • In de historische binnenstad van Paramaribo staan heel veel houten huizen. ‘De houten stad’ staat sinds 2002 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO
  • Fort Zeelandia is een Nederlands fort uit de 17e eeuw. In de roerige (koloniale) geschiedenis is het o.a. een kazerne en een gevangenis geweest. Sinds 2004 is het een museum.
  • De watervallen Raleigh Falls liggen in een ongerept natuurgebied met tientallen vogelsoorten, apen en bijzondere planten.
  • Zwemmen in het colakleurige water van de ‘Colakreek’, een gezellig recreatiegebied waar locals en toeristen elkaar ontmoeten met een Parbo biertje.

Boek uw vliegticket Suriname bij D-reizen

 Altijd voordelig dankzij onze laagste prijsgarantie.
Uw eigen Reisassistent voor, tijdens en na uw vakantie.
 Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Suriname.

 

     
Hotels Ontbijt Vliegtickets Auto Huur Vakantie Vrouw Deur Openen Palmboom Stel Omboeken

Vind hotels in Suriname

Auto huren in Suriname

Persoonlijke Reisassistent

Wanneer u ervoor kiest om uw reis helemaal zelf samen te stellen, bent u bij D-reizen aan het juiste adres. D-reizen heeft namelijk een breed assortiment accommodaties in Suriname. Wij bieden hotels voor elk budget. Van losse appartementen tot luxe hotels: D-reizen heeft altijd de beste deals. Vergelijk eenvoudig en snel al onze hotels in Suriname. Behalve uw vliegticket Suriname regelt u ook eenvoudig een huurauto in Suriname. Door te kiezen voor een huurauto, kunt u Suriname gemakkelijk verkennen. Doordat wij werken met all-in tarieven, weet u zeker dat u achteraf niet voor verrassingen of extra kosten komt te staan. Bekijk hier gauw ons aanbod huurauto’s in Suriname. Wilt u wat extra informatie over Suriname, of heeft u advies nodig bij het vinden van een geschikt vliegticket? Onze Persoonlijke Reisassistenten helpen u graag. Doordat wij u een vast contactpersoon toewijzen bij de Vakantiewinkel bij u in de buurt, is er altijd iemand die voor u klaar staat: op afspraak in de winkel, telefonisch, via email of via onze gratis app Mijn Reisassistent. 
Vergelijk hotels in Suriname
Vind huurauto's in Suriname Persoonlijk contact