Vliegtickets Lissabon

   

Vliegen naar Lissabon

Bent u op zoek naar de goedkoopste vliegtickets Lissabon? Profiteer van onze laagste prijsgarantie en betaal geen onnodige toeslagen. Vanuit Nederland zijn er dagelijks meerdere vluchten naar Lissabon. De vliegtijd is ongeveer 3 uur dus Lissabon is een ideale bestemming voor een korte vakantie. Bij D-reizen vergelijkt u gemakkelijk vliegtickets naar Lissabon van alle airlines en kiest u voor de vliegtijden die het beste aansluiten op uw wensen.

vliegtickets-lissabon

Meer over Lissabon

Heeft u vliegtickets naar de mooie witte stad Lissabon geboekt? Bezoek dan de onderstaande hoogtepunten van Lissabon.

  • Castelo de São Jorge ligt op de hoogste heuvel van de stad en is met zijn wachttorens en stadsmuur een belangrijk herkenningspunt van en voor Lissabon. Het uitzicht vanaf de kasteeltoren is adembenemend.
  • Bezoek het indrukwekkende museum Museu Nacional Do Azulejo. Azulejos, oftewel geglazuurde tegelpanelen vindt u overal terug in Lissabon. In dit museum vindt u de historie, de ontwikkeling en de gebruikte techniek van deze kleurrijke tegeltjes. Verder ziet u er het grootste tegelpaneel van Portugal: het 12 meter lange ‘Panorama van Lissabon’.
  • Torre de Belém is één van de laatst overgebleven bouwwerken uit de glorietijd van Portugal. De Torre de Belém werd opgericht als ceremoniële toegangspoort tot Lissabon, maar functioneerde tevens als verdediggingssysteem voor de Taag (rivier) en het nabijgelegen klooster. De toren staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
  • Het mooiste en gezelligste plein van Lissabon is de Praça de Dom Pedro IV, ook wel 'Rossio' genoemd. In de Middeleeuwen was dit al het bruisende centrum van de stad en er werden zowel demonstraties als stierengevechten gehouden. In de omgeving vindt u het Nationale Theater en gezellige cafeetjes. Op het plein staan prachtige fonteinen en een beeld van Dom Pedro IV.
  • U kunt in Lissabon oneindig shoppen in de lange winkelstraten. In de wijk Baixa vindt u talloze winkeltjes, restaurantjes en boetiekjes.

Boek uw vliegticket Lissabon bij D-reizen

 Voordelig naar Lissabon dankzij onze laagste prijsgarantie.
Uw eigen Reisassistent voor, tijdens en na uw vakantie.
 Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Lissabon.

 

     
Hotels Ontbijt Vliegtickets Auto Huur Vakantie Vrouw Deur Openen Palmboom Stel Omboeken

Vind hotels in Lissabon

Auto huren in Lissabon

Persoonlijke Reisassistent

Wanneer u ervoor kiest om uw reis helemaal zelf samen te stellen, bent u bij D-reizen aan het juiste adres. Naast uw vliegtickets Lissabon regelt u namelijk heel eenvoudig alle andere onderdelen van uw reis, zoals een hotel. Vergelijk eenvoudig en snel al onze hotels in Lissabon.

Via D-reizen regelt u ook eenvoudig een huurauto in Lissabon. Door te kiezen voor een huurauto, bent u lekker flexibel en kunt u op uw gemakje de mooie omgeving van Lissabonontdekken. Doordat wij werken met all-in tarieven, weet u zeker dat u achteraf niet voor verrassingen of extra kosten komt te staan.

Wilt u wat extra informatie over Lissabon, of heeft u advies nodig bij het vinden van een geschikt vliegticket? Onze Persoonlijke Reisassistenten helpen u graag. Doordat wij u een vast contactpersoon toewijzen bij de Vakantiewinkel bij u in de buurt, is er altijd iemand die voor u klaar staat: op afspraak in de winkel, telefonisch, via email of via onze gratis app Mijn Reisassistent. 
Vind een hotel in Lissabon Boek een huurauto in Lissabon Persoonlijk contact