Vliegtickets Kaapstad

Vliegen naar Kaapstad

U bent op zoek naar een goedkoop vliegticket. U wilt ver weg, u wilt zon, u wilt zee, en toch ook natuur. Eerst maar eens kijken wat er binnen uw budget valt. Geen idee, waar u deze combinatie vindt. Na even zoeken, vindt u opeens een bijzondere bestemming bij D-reizen. Zou dat binnen de mogelijkheden liggen? U wordt steeds enthousiaster, nog even de juiste data invullen. En jeetje wat fijn, u wordt meteen ondersteund door een enthousiaste D-reizenmedewerker. Voordat u het weet is het vliegticket Kaapstad geboekt. Klaar voor de voorpret, op naar Kaapstad!
Vliegtickets Kaapstad

Over Kaapstad

Kaapstad is echt zo’n stad, daar wilt u geweest zijn. U doet uw ogen dicht en… dan zijn het de uitgestrekte groene wijngaarden, die zich afwisselen met hoge bruine rotsen. Op uw gemakje rijdt u door de uitgestrekte landschappen. Wanneer u de stad lijkt te naderen, rijdt u weer omhoog die berg op. Daar achter die rotsen… wauw wat een fantastische weelderige kustlijn! U zet uw auto stil. Wat een uitzicht, links enorme bergen: The Table Mountain, Lions Head en Chapmans Peak. Rechts het meest ruige en prachtige strand dat u ooit gezien heeft. U buigt voorover om nog eens goed te kijken, en voelt de wind langs uw huid glijden. O, dit is wel ideaal dat verkoelende windje in combinatie met die warme zon. U stapt de auto weer in en rijdt naar beneden. De golven zijn wild. Uw grote teen dompelt u voorzichtig onder in het water. Het water is warm genoeg voor een duik. Als u met uw door zeewater doordrenkte haren langzaam weer het water uitloopt, kijkt u verwonderd omhoog… Morgen is de Tafelberg aan de beurt!

Boek uw vliegticket Kaapstad bij D-reizen

Voordelig naar Kaapstad dankzij onze laagste prijsgarantie.
Uw eigen Reisassistent voor, tijdens en na uw vakantie.
Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Kaapstad.

Hotels Ontbijt Vliegtickets Auto Huur Vakantie Vrouw Deur Openen Palmboom Stel Omboeken

Hotels in Kaapstad

Autohuur Kaapstad

Persoonlijke service

De voorpret kan beginnen. Snel op zoek naar welke hotels er allemaal in Kaapstad te vinden zijn. Wat handig dat deze ook via D-reizen te boeken zijn! En wederom goed ondersteund door een enthousiaste Reisassistent. Wat een groot aanbod aan hotels hebben ze in Kaapstad. D-reizen helpt u echt mee zoeken naar de beste deal! Wel zo handig om een auto te hebben in Kaapstad. Op die manier bent u tenminste lekker flexibel. De ene dag lekker wijn proeven bij de vlak bij Kaapstad gelegen wijngaarden. En een tochtje naar ‘Kaap de Goede Hoop’ mag u ook niet missen. En ook bij D-reizen vindt u weer een groot aanbod huurauto’s in Kaapstad. Ideaal, op deze manier stelt u uw eigen reis gemakkelijk samen. Bent u er nog niet helemaal uit? En kunt u misschien ook wel wat hulp gebruiken bij het boeken van uw vliegticket Kaapstad? Dan kunt u gemakkelijk uw Persoonlijke Reisassistent in schakelen. Dit is een vast contactpersoon bij de Vakantiewinkel bij u in de buurt. Wanneer u uw Persoonlijke Reisassistent wilt spreken kunt u een afspraak maken in de winkel, telefonisch contact opnemen, mailen of via de gratis app contact opnemen.
Bekijk hotels in Kaapstad
Vind een huurauto in Kaapstad
Persoonlijk contact