Vliegtickets Jakarta

   

Vliegen naar Jakarta

Bent u op zoek naar goedkope vliegtickets Jakarta. Vergelijk dan hier alle vluchten en boek betrouwbaar en met laagste prijsgarantie.

Jakarta is gelegen op het Indonesische eiland Java en is de hoofdstad van Indonesië. Na een vlucht van gemiddeld 11 uur bent u in Indonesië en stapt u een totaal andere wereld binnen. Houd wel rekening met het tijdsverschil, het is hier namelijk 6 uur later dan in Nederland.

Vliegtickets Jakarta

Highlights Jakarta

Jakarta is een immens grote stad die vol staat met hoge wolkenkrabbers, moderne winkelcentra en bezienswaardigheden. Deze stad is de afgelopen jaren explosief gegroeid en is daarnaast het kloppende hart van Indonesië.


Cultuur Breng een bezoek aan het stadsmuseum Kota, gehuisvest in het voormalige stadhuis. Dit museum heeft een collectie met veel voorwerpen uit de tijd van het VOC. Een bezoek aan het Wayang museum is ook de moeite waard, dit museum dateert uit 1912 en ligt aan de westzijde van het oude stadhuisplein, de Taman Fatahillah. U kunt hier prachtige typische Indonesische Wayang poppen bekijken.

Recreatie Bezoek het reusachtige pretpark Ancol, hier kunt u zien hoe de inwoners van Jakarta hun vrije tijd besteden. U vindt er een flitsende achtbaan, een golfbaan, een reuzenrad en diverse kermis attracties.


Omgeving Het Marine National Park Pulau Seribu is een eilandengroep dicht bij Jakarta en is een ideale attractie om even aan de drukte van de stad te ontkomen.

Boek uw vliegticket naar Jakarta bij D-reizen

 Voordelig naar Jakarta dankzij onze laagste prijsgarantie.
Uw eigen Reisassistent voor, tijdens en na uw vakantie.
 Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
Regel eenvoudig een hotel in Jakarta.

 

     
Hotels Ontbijt verre-zonvakanties Stel Omboeken

Hotels in Jakarta

Rondreizen door Indonesië

Persoonlijke aandacht

Wilt u uw reis helemaal zelf samenstellen? Boek dan behalve uw vliegtickets Jakarta ook een hotel. Wij bieden een zeer groot aanbod voor elk budget, ook in de rest van Indonesië. Vergelijk eenvoudig en snel al onze hotels in Jakarta. Wilt u een bijzondere reis maken? Met een groep of romantisch met z'n tweeën? Een verre rondreis hoeft niet duur te zijn! Bezoek onze speciale webshop voor verre rondreizen en bekijk ons aanbod voor Indonesië. Kunt u wel wat advies gebruiken bij het vinden van een vliegticket naar Jakarta? Schakel dan uw Persoonlijke Reisassistent in! Bij D-reizen krijgt u namelijk een vast contactpersoon in de Vakantiewinkel bij u in de buurt die altijd voor u klaar staat: op afspraak in de winkel, telefonisch, via email of via onze gratis app Mijn Reisassistent.
Boek een hotel in Jakarta
Onze verre rondreizen Persoonlijk contact