Vliegtickets Istanbul

   

Vliegen naar Istanbul

Bent u op zoek naar de goedkoopste vliegtickets Istanbul? Profiteer van onze laagste prijsgarantie en betaal geen onnodige toeslagen. Vanuit Nederland zijn er dagelijks meerdere vluchten naar Istanbul. Bij D-reizen vergelijkt u gemakkelijk vliegtickets naar Istanbul van alle airlines en kiest u voor de vliegtijden die het beste aansluiten op uw wensen. Istanbul is een ideale bestemming voor een korte vakantie. De vliegtijd is ongeveer 3,5 uur. De beste vliegtickets naar Istanbul boekt u bij D-reizen.

vliegtickets-istanbul

Zien en doen in Istanbul

Istanbul bevindt zich letterlijk op de grens van Europa en Azië. Het Europese en Aziatische gedeelte zijn gescheiden door de zeestraat de Bosporus. Via één van de 2 bruggen – elk ruim 1 kilometer lang – of de treintunnel kunt u van het ene deel naar het andere reizen. Istanbul is heeft een heel fijn klimaat voor een stedentrip! Wie vliegtickets naar Istanbul in het voorjaar of najaar wil boeken, mag rekenen op 20-25 graden en veel zon. In de zomer ligt de temperatuur op een warme maar aangename 27 graden. ’s Winters is de kans op regen groter en is het meestal een graad of 10. Enkele hoogtepunten van Istanbul zijn:

  • De Blauwe Moskee, de grootste moskee van de stad met 6 minaretten (torens). Dankt zijn naam aan de duizenden blauwe tegels aan de binnenkant van de moskee.
  • Het 15e-eeuwse Topkapi Paleis, het vroegere verblijf van de sultans.
  • De Grote Bazaar, een wirwar van honderden winkeltjes en marktkramen waar je alles kunt kopen. En afdingen hoort erbij!

Boek uw vliegticket Istanbul bij D-reizen

 Voordelig naar Istanbul dankzij onze laagste prijsgarantie.
Uw eigen Reisassistent voor, tijdens en na uw vakantie.
 Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Istanbul.

 

     
Hotels Ontbijt Vliegtickets Auto Huur Vakantie Vrouw Deur Openen Palmboom Stel Omboeken

Vind hotels in Istanbul

Auto huren in Istanbul

Persoonlijke Reisassistent

Wanneer u ervoor kiest om uw reis helemaal zelf samen te stellen, bent u bij D-reizen aan het juiste adres. D-reizen heeft namelijk een breed assortiment accommodaties in Istanbul. Wij bieden hotels voor elk budget. Van losse appartementen tot luxe hotels: D-reizen heeft altijd de beste deals. Vergelijk eenvoudig en snel al onze hotels in Istanbul.

Behalve uw vliegtickets Istanbul regelt u ook eenvoudig een huurauto. Door te kiezen voor een huurauto, bent u lekker flexibel en kunt u op uw gemakje de mooie omgeving van Istanbul ontdekken. Doordat wij werken met all-in tarieven, weet u zeker dat u achteraf niet voor verrassingen of extra kosten komt te staan. Bekijk hier gauw ons aanbod huurauto’s in Istanbul.

Wilt u wat extra informatie over Istanbul, of heeft u advies nodig bij het vinden van een geschikt vliegticket? Onze Persoonlijke Reisassistenten helpen u graag. Doordat wij u een vast contactpersoon toewijzen bij de Vakantiewinkel bij u in de buurt, is er altijd iemand die voor u klaar staat: op afspraak in de winkel, telefonisch, via email of via onze gratis app Mijn Reisassistent. 
Bekijk hotels in Istanbul
Vind huurauto's in Istanbul Mijn Reisassistent